Naša astrološkinja Nena otkrila LIČNI horoskop Luke Bleka: Evo šta ga čeka na Evroviziji

Vesti 06.03.2023 18:00 0

Lični horoskop Luke Ivanovića

Naša astrološkinja Nena otkrila LIČNI horoskop Luke Bleka: Evo šta ga čeka na Evroviziji

Shutterstock

Ovogodišnji naš predstavnik za Evroviziju, Luka Ivanović poznatiji pod imenom Luka Black rođen je sa Suncem u znaku Bika, u jakoj konjukciji sa Venerom u Biku, što daje njegovu strast prema muzici i prema umetničkom izražavanju. 

Sunce u direktnoj opoziciji sa Plutonom izuzetno jako opisuje njegov pogled na muziku i na njegovu kreativno izražavanje. Pluton maksimalno dominira i kroz njegov nastup na ovogodišnjem izboru, jer je to pokazatelj borbe protiv sve opšteg svetskog haosa kroz stihove "Svet gori ". 

Sam naziv pesme " Mni se spava "je simbolika  Saturn koji ulazi u znak Ribe i koji se oseća kroz njegov izraz na ovom fascinantnom nastupu. Nastup sam po sebi je pun simbolike i za to je zadužen i njegov mesec u znaku strelca koji ukazuje dao svoje emocije izražava kroz umetnost, Šta je posebno podržano od strane trigona između meseca i Marsa. 

Takođe simbolika vatre koja se spominje u ovoj pesmi se nadovezuje i na njegov Mars u znaku Ovna, koji takođe govori o njegovoj snažnoj energiji kao interpretatora. 

Kakve su njegove šanse da pobedi na Evroviziji, to je veliko pitanje ali zbog uticaja tranzitnog  Urana u znaku Bika preko njegovih planeta u znaku Bika - sve je moguće. Uran donosi veliku mogućnost iznenađenja što može da se pokaže kao istinito u slučaju našeg predstavnika. 

Komentari (0)
Loading