Dnevni horoskop za sredu, 21.jun: Device, posvetite se porodici, Škorpije, više odmarajte

Vesti 20.06.2023 20:57 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Dnevni horoskop za sredu, 21.jun: Device, posvetite se porodici, Škorpije, više odmarajte

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas će se očekivati mnogo više što se tiče posla i bićete zbog toga veoma nervozni. Nemojte se unapred nervirati, sačekajte da određene stvari se promene do kraja dana posebno pod uticajem osobe u znaku Jarca. 

Bik

Mesec aktivira vašeg polje saradnje i komunikacije što govori o dobrim aspektima poslovne mogućnosti da uspete u svojim namerama. Ljubavna situacija je nestabilna zahvaljujući partnerovoj potrebi da dominira. 

Blizanci

Situacija se znatno popravlja zbog pozitivnog uticaja Merkura u vašem znaku i donosi vam dobre mogućnosti da pokrenete sebe i svoje poslovne odluke. Ljubavna situacija je konfuzna jer vi tačno ne znate šta želite. 

Rak 

Merkur aktivira vašeg polje podsvesti i strahova pa ste ovih dana veoma neraspoloženi jer osobe iz prošlosti vam stvaraju teret. Okrenite se sadašnjem trenutku i porazgovarajte sa najbližima u vezi svega toga. 

Lav 

Danas ćete biti u sukobu sa samim sobom ali to neraspoloženje prenosite i na porodicu. Nemojte očekivati da se drugi zalažu umesto vas, gledajte da uradite sve što je u vašoj moći posebno kada je u pitanju posao. 

Devica 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom poslovne situacije i nećete moći da se posvetiti privatnom životu. Porodični odnosi vam trpe zbog toga ali ipak ćete naći vremena za njih. Glavobolja.

Vaga

Do kraja dana ste veoma dobro raspoloženi a tokom večeri bićete pod jakim negativnim utiskom partnera i njegovog neraspoloženja. Potrudite se da što bolje i što više razgovarate sa njim da bi popravili njegovo raspoloženje. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. Ovo se posebno odnosi na poslu i poslovne saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. 

Strelac

U ovom periodu može da se desi da se posvetite svemu onome što ste planirali ranije. Ovo se posebno odnosi na poslovne aktivnosti koje ste već započeli. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška i imajte to na umu. 

Jarac

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je veliki prijatelj i poslovna podrška. Nemojte se iznenaditi ako vam neko pokaže više poštovanja nego što ste navikli. Ljubav je stabilna i to vas posebno raduje. 

Vodolija

Tokom ovog perioda imaćete priliku da se posvetite svemu onome što ste ranije planirali. To se odnosi na poslovnu saradnju sa ljudima koji su vam poslovni izazov. Nemojte se previše umarati jer možete imati problema sa spavanjem.

Ribe

U narednom periodu od vas se očekuje velika poslovna promena koju vi treba da pokrenete posebno kada je reč o partneru i njegovoj poslovnoj saradnji. Mogući problemi sa stomakom zbog nervoze koju dugo imate zbog posla.

Komentari (0)
Loading