Dnevni horoskop za ponedeljak, 03. jul: Ovaj horoskopski znak bolje da prespava ceo dan

Vesti 02.07.2023 20:30 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Dnevni horoskop za ponedeljak, 03. jul: Ovaj horoskopski znak bolje da prespava ceo dan

Shutterstock

Ovan 

Sve što se dešava u krugu vašoj porodice za vas je veoma bitno. Imate potrebu da raščistite neke stvari sa članovima porodice posebno kada je u pitanju novčana situacija. Ljubavni odnosi su u drugom planu. 

Bik 

U narednih nekoliko dana bićete veoma preokupirani ljudima iz vaše prošlosti. Nemojte previše da se brinete i da postavljate čudna pitanja partneru. Do kraja dana povoljni vesti kada su u pitanju odnosi sa vašim partnerom. 

Blizanci

Komunikacija sa ljudima u krugu porodice je veoma stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da donesete prave odluke. Što se tiče ljubavi i emocija danas te veoma rezervisani. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Tokom današnjeg dana bićete pod jakim uticajem poslovnih ambicija ali u tome ćete i preterati. Čuvajte se novih odluka kada su u pitanju novčani aspekti i saradnja sa partnerom. Problemi sa kičmom. 

Lav 

Veoma dugo posmatrate određene stvari u krugu vaše firme. Vaši saradnici su veoma negativno raspoloženi prema onome što predlažete i to se loše odražava na vaše raspoloženje. Čuvajte se u emotivnom smislu. 

Devica

Sam početak dana će biti jako bitan i biće jako posvećeni razgovorima sa ljudima u vašem okruženju. Osoba iz inostranstva vam je veoma bitna i imaćete jako koristan poslovni razgovor do kraja dana. Spavajte više. 

Vaga 

Tokom dana imaćete problem kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer ste previše emotivno labilni. Već neko vreme osećate veoma nestabilan odnos prema partneru i to je nešto što vas veoma dugo uznemirava. 

Škorpija 

Tvrdoglavo se ponašate i imate problem da iskažete ono što mislite jer smatrate da to ne treba niko da zna. Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju odnosi u vezi posla i u vezi novca. Glavobolja. 

Strelac

Do kraja dana bićete veoma uznemireni jer neke stvari se ne odvijaju onako kako očekujete.. Pokušajte da sa partnerom potpuno otvoreno razgovarate jer je to jedini način da se određene stvari pokrenu sa mrtve tačke. 

Jarac

Ponedeljak je idealan dan da se nešto novo započne kada su u pitanju sastanci i poslovi. Osoba u znaku Vage vam je veoma velika i oštra konkurencija pa pokušajte da neke stvari menjate u svom ponašanju i u svom poslovanju. 

Vodolija 

Do kraja dana vodite računa o onome što govorite jer će partner biti veoma loše raspoložen. Čuvajte se naglih odluka poslije bilo u vezi posla i poslovnih ambicija. Ljubavna situacija stabilna i to zahvaljujući partnerovom aspektu. 

Ribe

U narednih nekoliko dana biće te veoma dobro raspoloženi i dobićete svakakve primedbe na vaš račun. To vas uopšte neće uznemiriti već ćete smatrati da svako ima pravo da kaže ono što želi. Vodite računa o problemima sa stomakom

Komentari (0)
Loading