Dnevni horoskop za četvrtak, 13. jul: Blizanci pod velikim pritiskom članova porodice, Jarčevima slede komplikacije u ljubavi

Vesti 12.07.2023 19:45 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja je veoma bitna u lancu poslovanja. Nemojte biti preoštri prema partneru jer njegova poslovna situacija danima je veoma napeta. Zdravlje je odlično. 

Bik

Komunikacija sa partnerom i njegovom porodicom je dosta kvalitetnija nego ranije zahvaljujući vašoj potrebi da se stabilizuje vaš odnos. To je veliki uticaj Venere koja vam je mnogo toga pokrenula unazad nekoliko meseci. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte da se svetite ljudima oko sebe posebno ako su u pitanju odnosi sa prijateljima ili saradnicima. Problemi sa spavanjem.


Rak 

U ovih nekoliko dana bićete pod velikim uticajem Marsa i njegovog negativnog aspekta u vezi ljubavi. Nemojte donositi nagle odluke koje nisu baš pametne u ovom trenutku. Slušajte malo i svoje srce. 

Lav

Venera vas već neko vreme upozorava i čini vas nervoznim. Neke stvari ne razumete baš najbolje i to negativno utiče na vaše raspoloženje. Poslovno i privatno mišljenje su sasvim različite stvari u vezi vas i vaseg odnosa sa javnošću i ljudima oko vas. 

Devica 

Početak dana je pod jakim utiskom osobe koje su veoma emotivno vezani za vas. To mogu biti članovi porodice ili prijatelji. Nemojte se previše brinuti za druge. Ovog puta gledajte malo više sebe. Glavobolja. 

Vaga 

Tvrdoglavo odbijate da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Nemate dovoljno inspiracije da se posvetite sebi i onome što imate pored sebe. Ljubav čini čuda i to najbolje znate kada uporedjujete sebe i svoj život od pre. 

Škorpija

U ovom periodu može biti veoma komplikovan proces u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Već neko vreme poslovna situacija je veoma napeta zbog novih poslovnih aktivnosti u kojima ste ušli. Čuvajte se naglih emotivnih odluka. 

Strelac 

Do kraja dana bićete pod uticajem Marsa i Jupitera - sve je dobro kada se dobro završi posebno po pitanju posla i poslovnih aktivnosti. Energija vašeg partnera vam danima ne prija i mnogo vam je loša komunikacija. Budite fleksibilniji. 

Jarac 

Sve je više problema sa spavanjem i sa nervozom jer odredjeni stvari u partnerskom odnosu ne mogu da se poprave. Partner od vas zavisi u svemu i to vas veoma nervira. Probajte da se okrenete sadašnjem trenutku i biće vam jednostavnije. 

Vodolija 

Previše ste se posvetili ljudima sa kojima poslovno sarađujete. Morate znati da postavite granice i ono što vas odvaja od realnog života. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa stomakom i organima za varenje.

Ribe 

Neptun vas upozorava da je veliki problem spavanje i da to može loše da se odrazi na vašu koncentraciju. U narednih nekoliko dana bićete pod velikim izazovom kada je reč o ljubavnim odnosima. Partner je previše tvrdoglav. 
 

Komentari (0)
Loading