Stiže nam retrogradna Venera u Lavu i donosi haos: Ova tri znaka doživeće ljubavni rolerkoster, prošlost kuca na vrata

Olja Jelić Vesti 13.07.2023 15:05 0

Venera, planeta ljubavi, kreće retrogradnim hodom 23. jula i tim tempom će nastaviti do 4. septembra, što nas svakako vratiti na prošlost.

Venera

Shutterstock

Pošto je Venera planeta ljubavi, lepote, novca i svih bitnih vrednosti, ovo je period preispitivanja svih uloga, kako emotivnih tako i onih materijalnih. Pošto sledi period retrogradne Venere u Lavu često će biti unutrašnjih pitanja oko stvari u kojih ulažemo svoju energiju i novac.

"Da li je ovo stvarno vredno truda?", "Šta stvarno cenim?"

Pošto vlada novcem u ovom periodu finansijskim pitanjima će verovatno biti potrebna nova strategija u planiranju i određivanju budžeta. Različite kreativne projekte ćete morati ponovo da radite ili da im prilazite iz drugog ugla.

Ovo je period u kome se preispituje sve što se do tada stavljalo "pod tepih", pitanja koja su škakljiva i potisnuta. Doći će do obračuna sa svim stvarima koje su do sada izbegavane.

Mnoge veze mogu doživeti turbulencije, jer će se mnogi odnosi preispitivati, pa će oni jaki još više očvrsnuti, a slabi mogu pucati. Vrlo lako se može desiti i povratak nekih starih ljubavi kod kojih nisu baš svi računi raščišćeni i tražiće se konačni rasplet situacije.

Prijateljski odnosi se takođu mogu preispitivati ili biti na klimavim nogama.

Svi horoskopski znakovi će biti pod uticajem ovog aspekta, ali će navedena tri posebno da se izdvoje.

Venera će biti retrogradna od 23. jula do 4. septembra. 

Ovan

Venera će biti retrogradna u vašem petom polju, tako da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. Neko sa kim ste ranije nešto emotivno imali poželeće da se vrati u vaš život. Obnavljanje stare romanse pod aspektom retrogradne Venere na kraju može da se ispostavi kao greška, jer će se vaša osećanja od oktobra drastično promeniti. Ovo je ujedno nepovoljan period za početak bilo kakvih novih emotivnih odnosa.

Lav

Vi ćete od svih znakova najviše biti pogođen uticajem retrogradne Venere jer se nalazi u vašem znaku. Pred vama je uzbudljivo leto u kojem ćete pored novih poznanstva imati i nalet osoba iz prošlosti. Imaćete mogućnost od 23. jula da se pomirite sa nekim iz prošlosti i poravnate račune, ali isto tako možete da napravite grešku tokom leta jer ćete se vratiti unazad u emotvnom smislu.

Strelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koje se trenutno nalazi u drugom gradu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu, možda čak godinama. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti ili vere. U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi.

 

Komentari (0)
Loading