Dnevni horoskop za petak, 14. jul: Bikovi, čuvajte se novčanih izdataka, a Lavovima konačno kreće u ljubavi

Vesti 13.07.2023 19:30 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Dnevni horoskop za petak, 14. jul: Bikovi, čuvajte se novčanih izdataka, a Lavovima konačno kreće u ljubavi

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana bićete veoma raspoloženi zbog uticaja ljubavne priče koja se razvija u dobrom smeru. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i ne odustajte od te poslovne saradnje. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Vaša novčana situacija je nestabilna već neko vreme i najbolje je da o tome povedete računa temeljito. Čuvajte se lažnih prijatelja posebno kada su u pitanju odnosi sa poslovnim idejama. 

Blizanci

Merkur ulazi u znaku Raka i stvara veoma teške životne odluke koje se odnose na vašu porodičnu situaciju. Gledajte da sve što možete, rešite tokom današnjeg dana jer sutra biće kasno. 

Rak 

Merkur u vašem znaku donosi mnogo toga novog u vezi posla i poslovnih ambicija. Već neko vreme ljubavna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje se sukobljava sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju.  

Lav 

U narednih nekoliko dana bićete veoma zaposleni stvarima iz prošlosti i poslovnim situacijama. Kada su u pitanju ljubavni odnosi partner je veoma spreman na kompromis što vam je veliko iznenađenje. 

Devica 

Komunikacija sa ljudima je stabilna i to zahvaljujući vašoj potrebi da raščistite mnogo toga. Nemojte donositi nagle odluke jer partnerski odnos ne može da se rešava na taj način. Emocije su ipak deo vas

Vaga 

Danas se intenzivno bavite tuđim emocijama i tuđim reakcijama jer je Venera aktivirala vaše polje komunikacije. Probajte da ljude ne stavljate u isti koš i da naučite da pravite razliku. Zdravlje je odlično.

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete opterećeni stvarima koje ste uradili a da nije to niko tražio. Ne gledajte na to kao nešto negativno već pokušajte da nađete što više pozitivnih aspekata u svemu tome. Problemi sa kolenom. 

Strelac

U ovom periodu je sve podredjeno vašim željama i vašim prohtevima i to najviše oseća vaš partner. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa grlom jer zbog stresnih situacija moguće je pad imuniteta. 

Jarac 

Danas ste okupirani stvarima koje ne možete da kontrolišete i to vas posebno iritira. Gledajte da ljubavnu situaciju sređujete i da kroz razgovor zaboravite ono što je bilo. Jako mi je važna podrška osobe u znaku Lava. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana vi ste okrenuti mnogo više sebi nego što bi trebalo i to se oseća kroz vas odnosu u krugu porodice. Nemojte očekivati da će se određene stvari promeniti zato što ste vi to pokrenuli. 

Ribe 

Vaša emotivna strana je veoma aktivirana zbog uticaja Merkura i potrebno je da kroz razgovor sa sobom razdvojite šta vam je bitno a šta vam nije. Ljubavni aspekt je danas u drugom planu i zbog toga vas partner se oseća zapostavljeno. 

Komentari (0)
Loading