Dnevni horoskop za utorak. 1. avgust: Ribe čeka velika promena na poslu, a Rakove zdravstveni problemi

Nena Janković Vesti 31.07.2023 19:40 0

Evo kakva je astrološka prognoza za utorak, 1. avgust

posao

Shutterstock

Ovan 

Vaša poslovna situacija je dovoljno komplikovana tako da vam nisu potrebni saveti sa strane. Ljubavna situacija je veoma stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da dovedete sve u savršenom redu. 

 

Bik 

Danas ćete se bavite stvarima koje se tiču drugih ljudi jer ste nezadovoljni poslovnom situacijom.  Ovo shvatite kao iskustvo koje ne morate da stalno ponavljate. Ljubavna situacija je bolja nego prošle nedelje. 

 

Blizanci

Veoma ste nezadovoljni stvarima koje se dešavaju u krugu porodice pa imaćete potrebu da razgovarate iskreno i otvoreno sa mlađim članom porodicom. Što se tiče odnosa u ljubavi najbolje bi bilo da stvari ostanu onakve kakve jesu trenutno. 

 

Rak 

Tvrdoglavo branite poslovnu situaciju i stajete na stranu osobe u znaku Jarca. Ne dozvolite da to drugi zloupotrebljavaju već sagledajte i vaše aspekte. Što se tiče zdravlja povedite računa o kičmi. 

 

Lav 

Uticaj Venere je već neko vreme veoma nestabilan i zbog toga imate osećaj da određene stvari ne idu u željenom pravcu. Probajte da sa partnerom razgovarate i da taj razgovor bude pod vašom kontrolom. 

 

Devica 

Merkur je već neko vreme u lošim aspektima i to negativno utiče na vaše raspoloženje. Danas probajte da se okrenete prema sebi i da dobro isplanirate svoje poslovne korake. Zdravlje je odlično.

 

Vaga

Partner pokušava već neko vreme da vas impresionira svojim aspektima ponašanje ali vas to ne čini zadovoljnim. Na vama je da odlučite u kom pravcu će se stvari razvijati u krugu porodice posebno kada su u pitanju finansije. 

 

Škorpija

Poslovna situacija sa osobom rođenom u znaku Ovna vam je veoma iritantna i najbolje bi bilo da rešite to jednim otvorenim razgovorom. Do kraja dana pozitivne vesti iz inostranstva u vezi poslovne situacije. 

 

Strelac 

Imaćete veliki zadatak da se suočite sa stvarima koje je teško razrešavati a to je vaš odnos prema poslu i poslovnim obavezama. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška i iskoristite taj uticaj. 

 

Jarac 

Sam početak dana je pod uticajem negativnih aspekata osobe u znaku Vodolije koja već neko vreme vam stvara tenziju. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom što se tiče novca i porodičnih odnosa. 

 

Vodolija

Budite otvoreni za sve što može da vam pomogne kada su pitanju finansije i poslovna nezavisnost. Osoba u znaku Jarca vam je veliki prijatelj i pokušajte da preko te osobe završite stvari u vezi posla sa inostranstvom. 

 

Ribe

Tokom dana bićete veoma nervozni i napeti jer utiču veoma negativno osobe iz vašeg neposrednog okruženja. Probajte da se distancirate i da gledate sebe i da uradite ono što je najbolje za vas. 

Komentari (0)
Loading