Dnevni horoskop za četvrtak, 10. avgust: Bikovi su pred velikom odlukom, Vagama slede novčani problemi

Vesti 09.08.2023 19:40 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana bićete pod velikim opterećenjem što se tiče posla i poslovne politike. Ljubavna situacija je pod znakom pitanja zato što imate potrebu da neke stvari prećutite partneru. Problemi sa grlom. 

Bik 

Retrogradna Venera stvara veliki sukob sa samim sobom i ne možete da donesete nikakvu odluku koja je dobra za vas ljubavni život. Osoba u znaku Jarca vam se udvara već neko vreme ali vam nije interesantna. 

Blizanci

Kada su u pitanju odnosi u krugu porodice postaje vam veoma napeta situacija. Imaćete veliki osećaj pripadnosti kada su u pitanju odnosi sa prijateljima posebno sa osobom u znaku Lava. Problem sa kičmom. 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam daje dobre poslovne savete. Ono što vam je najvažnije u emotivnom smislu je potreba da se samo dobro organizujete sa sobom i svojim planovima. 

Lav 

Do kraja ove radne nedelje jako je važno da vodite računa o mogućim emotivnim blokadama od strane partnera. To se može dešavati kad su u pitanju ljubavne ucene zbog nejasnih odnosa iz prošlosti. 

Devica 

Porodični odnosi se mogu pogoršati ako niste zadovoljni svojim planovima i željama. Pokušajte da se fokusirate na ono što se trenutno dešava u vašem  životu i sve može da se sredi. 

Vaga 

U ovih narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili porodice zbog novca. Nemojte odustajati od svojih planova i gledajte da to bude ono što je vaše. Mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom i uticajem partnera zbog njegovog neraspoloženj. Povedite računa o tome da to nije do vas i da gledate na sebe i na svoje raspoloženje kao nešto najvažnije trenutno u životu. 

Strelac

Situacija u krugu porodice se stabilizuje i vi na svoj način gledate sve ono što se dešava. Pokušajte da se što više približite sebi i svojim željama i da određene stvari ispunjavate na svoj način. 

Jarac

U ovom periodu ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući onome što ste već neko vreme uradili sa svojim poslovnim aspektima. Povedite računa o mogućim problemima sa zdravljem zbog problema sa hroničnom upalom sinusa. 

Vodolija

Sam početak dana je pod jakim uticajem vašeg razmišljanja i probajte da se opustite naročito kada su u pitanju novčani problem. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i potrudite se da kroz razgovor razrešite sve moguće sukobe i probleme. 

Ribe 

Pokušajte da se koncentrišete na ono što se traži od vas posebno kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući partneru i vašoj želji da stvari dovedete u savršen red. 
 

Komentari (0)
Loading