Pred nama je moćan astro period: 13. avgust je važan datum, stižu pare, ali to nije sve

Slobodanka Ćorić Vesti 10.08.2023 09:43 0

Bićete okruženi divnim ljudima i imaćete veću mogućnost da zaradite novac

Pred nama je moćan astro period: 13. avgust je važan datum, stižu pare, ali to nije sve

Shutterstock

Sunce, planeta vitalnosti, trenutno se nalazi u Lavu, gde će 13. avgusta formirati aspekt (konjukciju) sa Venerom koja je u istom znaku. Tranzit Sunca u konjunkciji sa Venerom usmerava pažnju na druženje, zadovoljstvo, kreativnost i finansije. Više ćete ceniti harmoniju i lakoću.

Bićete okruženi divnim ljudima i imaćete veću mogućnost da zaradite novac. Moćan datum 13. avgust 2023. je idealan dan da se počastite dobrom frizurom, kupite mali komad odeće ili učinite sve što je potrebno da biste se osećali lepše i bolje. Ovo je sjajno vreme za zabavljanje, veridbu, brak i poboljšanje vaših ljubavnih odnosa jer bi trebalo da se osećate ljubaznije i izgledate seksualno privlačnije i harizmatičnije.

Sada je veća verovatnoća da ćete pronaći bezuslovnu ljubav. Takođe bi trebalo da budete društveniji i zabavniji. Dakle, ovo je dobro vreme za traženje zadovoljstva kroz zabavu, druženje, zabave. Međutim, to je i idealno vreme za opuštanje sa decom, sređivanje i ulepšavanje kuće. Novac dolazi I pre svega zadovoljite sebe i uključite se u svoje aktivnosti. Trebalo bi da osećate više entuzijazma za umetničke i kreativne aktivnosti poput muzike, pevanja, plesa, umetnosti ili poezije.

Dobar osećaj za modu i lov na povoljne cene čine ovo dobrim vremenom za kupovinu i dekoraciju. Poslovna pitanja i ulaganja u umetnost i nakit treba da donesu profit. Vaša želja za mirom i harmonijom znači da treba da imate dobre veštine prilagođavanja.

Možete lako steći prijatelje i pobediti neprijatelje. Ali simpatični i temperamentni rizikuju da ugroze vaš postojeći mir. Izazovniji planetarni aspekti mogu izazvati probleme sa preteranim uživanjem, ekstravagancijom ili lenjošću. Aspekti Venere i Sunca se najbolje mogu koristiti znacima uključujući: Lavove, Strelca i Ovan.
 

Komentari (0)
Loading