Dnevni horoskop za sredu, 16. avgust: Rakovima se komplikuje poslovna situacija, Vagama ljubomora stvara probleme u vezi

Vesti 15.08.2023 19:35 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim svadjama sa partnerom i sa porodicom. Mars stvara osećaj nestabilnosti i to vam oduzima energiju i po pitanju zdravlja i potrebno je odmoriti. 

Bik 

Do sada ste previše bili opterećeni porodicom a danas se to menja. Neke stvari više ne možete da tolerišete i okrećete novi list po pitanju odnosa sa sobom i svojim planovima i željama. Glavobolja. 

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim željama. Niko ne može da učini ono što vi želite ili planirate i nemojte se oslanjati na druge. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da stalno terate po svom. 

Rak 

Početak dana je pod uticajem Marsa i Venere i oni aktiviraju vaše polje emocija i ljubavnih odnosa. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o poslu i poslovnim aktivnostima. Osoba u znaku Vodolije vam stvara poslovnu tenziju. 

Lav 

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o novim poslovnim saradnicima i sve ono što tek treba da se dešava u vezi posla. Probajte da se koncentrišete na sebe i na svoje obaveze i na taj način brinete o sebi. 

Devica 

Do kraja dana povoljne vesti stižu do vas od vaše poslovne saradnice u znaku Vodolije. Ova osoba može mnogo toga pozitivnog da uradi i pokrene što se tiče vaše poslovne saradnje. Čuvajte se prehlade. 

Vaga

Mnogo toga je potrebno da proverite u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da se drugi poigraju sa vama i sa vasim poslovnim planovima. Ljubavna strana je veoma komplikovana zbog vaše ljubomore.

Škorpija

Danas ste veoma emotivno zatvoreni i niko ništa ne može da dobije od vas. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i partnerskom odnosu prema poslu. Nemate dovoljno vremena za svoje zdravlje.

Strelac

Do kraja dana je veoma komplikovano da se izborite za sebe i svoje emocije. Partner je previše okrenuti sebi i svojim aktivnostima i nema vremena za vaše buduće planove. Problemi sa spavanjem.

Jarac 

Do kraja nedelje mogući su prekidi komunikacije sa partnerom i njegovim roditeljima. Mnogo vas opterećuje sve što ima veze sa inostranstvom ili sa partnerom kada priča o putovanju. Opustite se i nije sve kako izgleda. 

Vodolija

U narednih pet dana okrenuti ste previše onome sto vas uznemirava. Probajte da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Svako ima pravo na svoje obaveze i to morate razumeti kada je u pitanju posao. 

Riba

Komunikacija sa partnerom je veoma važna ali ne možete da se dogovorite oko bitnih poslova i zadataka. Čuvajte se naglih odluka o mogućim emotivnim blokadama. Tl nije dobro po vas i po vaše zdravlje u emotivnom smislu. 

 

Komentari (0)
Loading