Mlad Mesec u Lavu donosi korenite promene: Uzdrmaće živote iz temelja, ova tri znaka nalaze se na udaru

Vesti 16.08.2023 13:33 0

Posle fenomenalnog otvaranje portala " Lavlja kapija" 8.8. i posle konjukcije Sunca i Venere u Lavu, uskoro nam stiže mlad Mesec u znaku Lava, tačnije 16.8. 2023.

Mesec

Shutterstock

Posle fenomenalnog otvaranje portala " Lavlja kapija" 8.8. i posle konjukcije Sunca i Venere u Lavu, uskoro nam stiže mlad Mesec u znaku Lava, tačnije 16.8. 2023.

Ono što nam ovaj Mesec donosi jeste važan početak za sve one koji planiraju lične stvari. Lične stvari su važne i ono što mi odlučujemo jer je vladar ovog Meseca najbitnija planeta u natalnoj karti - to je Sunce. Pokreće se treća čakra, energetski centar koji daje definiciju našeg identiteta, onoga što jesmo i ko smo.

Sunce kao izvor života i energije pored Venere je prodrmao stare i nekvalitetne emotivne odnose.

Mnogi su se vratili unazad.

Ova retrogradna Venera je itekako vratila sve nas negde na početak ljubavnih odnosa. Svi koji su u stabilnim vezama, imaju problem sa prošlošću.

Svi koji su na početku nekih emotivnih odnosa, bore se sa svojom energijom koja je isuviše opterećena prošlošću. Osećaju kao da je karma došla u obliku partnera ali još uvek ne razumeju zašto i kako.

Svi koji su slobodni, povratak ljubavi iz prošlosti koje su veoma bile nestabilne, nekvalitetne.

Mlad Mesec u Lavu je nova etapa u životu svakog od nas, posebno onaj ko je spreman da izadje iz onog haosa koji je donela retrogradna Venera krajem jula.

Šta ste sebi dopustili krajem jula u vezi ljubavi?

Zašto ste dozvolili da se vrate stare ljubavi ?

Kome ste ostali dužni objašnjenja u vezi ljubavi ?

Rasčistite do 16. 8. sve što imate.

Zatim krenite.

Od sebe. Od oproštaja sebi što ste bili previše otvoreni za druge a najmanje za sebe.

Pokrenite se u onim oblastima gde vam se nalazi znak Lav u natalu.

Ovaj mlad Mesec će osetiti Lavovi, Vodolije i njima je jako važno da rasčiste odnose iz prošlosti, a kada su u pitanju Bikovi i Škorpije, za njih je jako važno da se emotivno kontrolišu jer partner može da donese veoma nejasne odluke u narednih desetak dana. 

Komentari (0)
Loading