Analitična, posvećena i privržena: Žena Devica može sve što poželi, ona je najorganizovaniji znak horoskopa

Vesti 24.08.2023 10:14 0

Evo kakva je žena Devica

Žena devica

Shutterstock

Kada je u pitanju astrologija, najbolje što opisuje znak Device jeste čistota duše i njihova potreba da stalno budu na usluzi i drugim ljudima. To su osobe koje uvek znaju šta kome treba i vrlo dobro poznaju psihologiju svakog čoveka. 

Kada je konkretno u pitanju ženska osoba rođena u ovom znaku, jedna od njenih najboljih osobina jeste njena potreba za dubokim razmišljanjem i analizom. To su osobe koje će uvek u partnerskom odnosu biti prava podrška svom partneru posebno kada je u pitanju njegova životna organizacija i uopšte njihov zajednički život.

Žena u ovom znaku je uvek maksimalno posvećena svom izgledu spolja ali onome što nosi iznutra. Njena vladajuća planeta je Merkur koja od nje zahteva da stalno ima odgovor na sva pitanja i često to može preći i u problem sa sobom. Kada se desi da je Merkur retrogradan u natalnoj karti Device,  to govori o stalnoj potrebi da preispituje sebe i odnose u kojima ulazi. 

Idealan partner za ovu osobu rođenu u znaku Device jeste muškarac u znaku Jarca jer sa njim može da ostvari jako kvalitetan  razgovor i dobru komunikaciju ali i razumevanje kada je u pitanju zajednički život. 
Takođe može biti u jako dobroj i  stabilnoj ljubavnoj vezi sa osobom  rođenom u  znaku Škorpije zato što Devica i Škorpija imaju zajedničku osobinu a to je pronicljivost koja stvara snalaženje u razgovoru sa ljudima. 
Najteže se Devica žena slaže sa muškarcem rođen u znaku Ribe u znaku Strelca. 

Komentari (0)
Loading