Dnevni horoskop za subotu, 26. avgust: Ovnovi, povedite računa o zdravlju, Lavovima se komplikuje poslovna situacija

Vesti 25.08.2023 19:40 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U prvoj polovinu dana možete imati probleme sa zdravljem pa povedite računa o vašim potrebama organizma. Smanjite stress i nemojte se nervirati oko toga šta će ljudi reći i uopšte okolina. 

Bik

Dan počinje prilično mirno i imaćete mogućnost da odmarate tokom celog dana. Potrudite se da sve što radite ostavite sebi i da stvari nazovete pravim imenom posebno u vezi partnerskog odnosa. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Danas bi bilo najbolje da konstruktivno da razgovarate sa partnerom i da rešavate stvari koje su ostale nerešene od prošle nedelje. Situacija u kući se popravlja zahvaljujući vašoj dominaciji. 

Rak 

Danas ste ponašate previše tvrdoglavo i doći ćete u sukob sa saradnicima posebno ako ste poslovna aktivni.  Probajte da svoju energiju kanališete u neke dobre svrhe za vas i za vaše telo. 

Lav 

Do kraja dana mogući su problemi i sukobi koji traje već neko vreme sa partnerom. Stvari na poslovnom planu mogu da vas iznerviraju pa bi bilo najbolje da tokom vikenda odmarate od posla i od poslovnih problema. 

Devica

Danas bi bilo najbolje da sve što se tiče posla i novca ostavite  po strani i da se pozabavite stvarima koje već dugo priželjkujete a to su druženje i odmaranje. Do kraja dana mogući problemi sa grlom. 

Vaga

Početkom dana imaćete probleme u komunikaciji sa osobom u znaku Ribe ali je važno ne srljati u svađu. Probajte da prevazidjete postojeće probleme jedna taj način pomažete sebi i svom unutrašnjem stanju. 

Škorpija

U prvom delu dana povedite više računa o organima za varenje i o mogućim problemima sa glavoboljom. Osluškujte šta vam govori organizam i probajte da danas odmarate i relaksirati svoje misli. Dan je za odmor. 

Strelac 

Sam početak dana biće veoma standardan i nećete imati nikakvih dešavanja. Ali u drugom delu dana mogućo su problemi u odnosima sa partnerom. Probajte da sve što pričate, kažete direktno i iskreno. 

Jarac 

Danas ćete biti u povoljnoj situaciji da iskažete ono što mislite i da napravite dobre poslovne planove u odnosu sa inostranstvom. Vaša ambicija često vas košta ali tokom današnjeg dana potrudite se da poštujete svoju ambicioznost. 

Vodolija

Danas može biti veoma zanimljiva poslovna situacija iako nećete se baš toliko posvetiti poslu i poslovnim aktivnostima. Probajte da sve što dobijete kao predlog od strane saradnika, dobro o tome promislite i napravite dobar plan. 

Ribe

Povedite računa da se ogradite kada su u pitanju odnosi u krugu porodice i da svakog momenta budete svesni da sve je to deo njihovog odnosa. Poboljšajte ishranu i više se krećite. 

 

Komentari (0)
Loading