Dnevni horoskop za sredu, 6. septembar: Ovnovima se komplikuje porodična situacija, Rakove će skupo koštati tvrdoglavost

Vesti 05.09.2023 19:32 0

Evo kako su vam sutra zvezde naklonjene

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana vas očekuju mnogo veći problemi nego sto ste navikli u odnosu na ranije. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Niko nije savršen pa to ne možete da očekujete od drugih. 

Bik 

Danas ćete se osećati veoma umorno i obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem. Potrebno vam je više sna i spavanja posebno zbog mogućih stresnih situacija na poslu i poslovnim saradnicima.

Blizanci

Merkur se negativno odražava na vašu ličnost i posvećenost svemu onome što je uticalo na vaš odnos sa partnerom. Ljubav nekada nije dovoljna da se prevaziđu odredjeno razlike i problemi iz prošlosti. Čuvajte se naglih odluka. 

Rak 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoje mišljenje o poslu i poslovnim aktivnostima. Ne dozvolite da vas drugi poremete kada je reč o vašem stilu rada i poslovanja. Niko nema pravo da vam odredjuje u kom pravcu će ići vaš odnos prema poslu. 

Lav 

Danas je jedan od onih dana kada vam je svega preko glave i najvažnije je da se okrenete sebi i svojim emocijama. Niko nema prava da utiče na vaše mišljenje o drugima. Do kraja života menjate plan u vezi poslovne situacije. 

Devica 

Danas ćete biti okrenuti sebi i svojim planovima i željama. Odavno se niste dovoljno okrenuli sebi i onome što je potrebno da bi se osetili duhovno bolje i kvalitetnije. Čuvajte se duplih standarda u oblasti prijatelja. 

Vaga 

Venera vas pokreće na divne mogućnosti u vezi ljubavi i u vezi posla kojim vas se otvara već neko vreme. To je posao koji bi mogao da vam donese veliko zadovoljstvo i mogućnost lepe saradnje sa inostranstvom. 

Škorpija

Danas ste veoma emotivno zatvoreni jer se osećate loše posle lošeg spavanja. Pokušajte da se posvetite sebi i da odmarajte u drugom delu dana. Ovo se posebno odnosi na one koji se bave poslovima gde je velika frekvencija ljudi. 

Strelac

Vaša privatnost je veoma komplikovana i mnogi se mešaju u vaše ljubavne odluke. Ovo se posebno odnosi na one koji imaju veze sa partnerom koji je veoma ljubomoran ili posesivan. Posetite zubara. 

Jarac 

Potrebno je da provedete više računa o tome kakve odluke donosite do kraja dana. Mars aktivira veoma negativne emocije kod vas i kod partnera pa se suzdržite se od potrebe da raspravljate o svemu. 

Vodolija

Venera u Lavu aktivira vaše polje ljubavnih odnosa i moguće je da ćete imati jako ozbiljan razgovor sa osobom u znaku Ovna. Nemojte dozvoliti da se drugi " igraju " sa vašom iskrenom namerom naročito kada je u pitanju prijateljstvo. 

Ribe 

Dobro isplanirajte svoje obaveze posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Čuvajte se naglih odluka u vezi ljubavi i ljubavnih aspekata. Niko ne moze da utiče na vas i vaše raspoloženje. Budite spremni na kompromis sa partnerom. 

Komentari (0)
Loading