Dnevni horoskop za ponedeljak, 11. septembar: Jarca minira ljubomorni kolega, Blizancima problemi sa novcem, Bika muči glavobolja

Nena Janković Vesti 10.09.2023 19:44 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene

shutterstock

Shutterstock

Ovan 

Bićete veoma zauzeti kada su u pitanju članovi porodice i to će njima ići " na nerve ". Pokušajte da se okrenete sebi i svojim navikama što se tiče vaše poslovne saradnje sa inostranstvom. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device koja je vama poslovna podrška već neko vreme. Nemojte odustajati od onoga što ste već pokrenuli u vezi posla i poslovnih razgovora sa saradnicima. Glavobolja. 

Blizanci

Do kraja radne  nedelje potrebna vam je mentalna snaga i hrabrost da se okrenete sebi i svojim navikama. Nemojte odustajati od onoga što ste zacrtali jer nećete moći da se okrenete protiv sebe. Mogući problemi sa novcem. 

Rak 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati u krugu porodice. Nemojte se iznenaditi kada vas mladji član porodice iznervira previše jer ne želite da menjate svoj način razmišljanja. Ljubavna situacija je stabilna. 

Lav 

Vaša privatnost je veoma komplikovana i to se odražava na vašu poslovnu politiku. Ljude sa kojima poslovno sarađujete imaju utisak da ste veoma emotivno nestabilni i ne mogu da se oslone na vas. Čuvajte se naglih odluka o mogućim emotivnim raspravama sa partnerom. 

Devica 

Vaša poslovna podrška od osobe u znaku Ovna je veoma važna i moguće je da cete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući tome. Povedite računa o mogućem problemu sa kičmom jer niste u najboljem stanju imuniteta. 

Vaga

Do kraja nedelje mogući su prekidi u komunikaciji sa partnerom jer ste previše emotivno zatvoreni i niko vas ne može naterati da menjam svoje mišljenje. Ta ljutnja traje od ranije i zbog toga ste već neko vreme neraspoloženi. 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i porodicom. Svi vas već neko vreme optužuju za takvo ponašanje jer je ste veoma emotivno zatvoreni i niko ne moze da dopre do vas. 

Strelac

Početak dana je veoma komplikovan. To je sve tako jer ste previše emotivno zatvoreni prema sebi i svojim emocijama. Naučite da se okrenete sadašnjem trenutku i da znate odakle dolaze vaši problemi. 

Jarac 

Ambicije su velike i to donosi velike promene u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte se iznenaditi kada se drugi okrenu protiv vas. Najvažnije je biti svestan sebe i svojih shvatanja i mogućnosti. 

Vodolija

Danas ćete imati nekoliko razgovora sa partnerom i njegovim roditeljima/ porodicom tokom dana jer je več neko vreme sve kod vas veoma diskutabilno. Od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari u vezi posla i poslovnih saradnika. 

Ribe 

U narednom periodu bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim potezima. Najbolje bi bilo da se posvetite svemu onome što ste započeli i niste uspeli da završite. Čuvajte se duplih standarda prijatela. 

 
Komentari (0)
Loading