Dnevni horoskop za sredu, 13. septembar: Blizanci se fokusiraju na ljubav, Device, promenite pristup saradnicima

Vesti 12.09.2023 19:35 0

Pogledajte kako su vam planete naklonjene u sredu

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život i svakodnevne aktivnosti. Čuvajte svoju energiju za naredne dane. 

Bik 

Danas je najbolje je da se posvetite svemu onome što ste planirali tokom prošlog meseca u vezi posla i poslovnih objekata. Saradnje sa partnerom i njegovim saradnicima može da donese velike promene u budućnosti. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Nemojte dozvoliti da se okrenete protiv sebe i svojih emocija. Ljubav je ipak najvažnija stvar na svetu. 

Rak 

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. To je nova faza poslovne saradnje sa inostranstvom i ljudima koji tek ulaze u vaš poslovni život. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Komunikacija sa partnerom je veoma loše postavljena zbog negativnog odnosa Merkura koji je retrogradan. Nemojte forsirati stvari koje su veoma emotivno neizvesne zbog nečijeg hira. 

Devica

Do kraja radne nedelje morate da se bolje postavite prema sebi i ljudima sa kojima poslovno sarađujete već neko vreme. Moraćete da napravite kompromis sa partnerom zbog ljubavnih odnosa.  Nije sve tako crno. 


Vaga 

U ovom periodu može se očekivati neka posebna energija koja vas interesuje i pokreće u vezi posla. Ne dozvolite da vas drugi koriste za njihove aspekte i potrebe. Čuvajte se naglih odluka u vezi novca. 

Škorpija

Tvrdoglavo branite svoje stavove i to se negativno odražava na vaš odnos sa prijateljima. Jedan od prijatelja vam zamera što ste previše okrenuti samo sebi i što ne dajete prostor drugim ljudima. Retko ko može da razume vaše unutrašnje probleme.

Strelac 

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da bude sve u najboljem redu. Mlađi član porodice insistira na tome da sa vama obavi jedan dublji razgovor. Veliko je pitanje da li ćete vi pristati na to. Zdravlje je stabilno. 

Jarac

Vaša ambicija je prevelika i često imate problema zbog toga. Probajte da stvari sagledate iz više uglova naročito kada je u pitanju veliki potez koji treba da napravite do kraja dana. Mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. 

Vodolija

Ovo je savršen period da budete što mirniji i stabilniji za sebe i da pokrenete neke stvari koje su vama jako važne. Povedite više računa o tome na koji način spavate jer možete imati problema sa nesanicom. 

Ribe 

Do kraja dana imate nekoliko mogućnosti da sam partnerom popraviti odnos. Vaše emotivno stanje je uvek veoma delikatno jer vaša planeta Neptun uvek utiče da ne vidite stvari onakve kakve jesu u realnom životu

Komentari (0)
Loading