Njih bivši nikada ne zaborave! Ovo su 4 najstrastvenija horoskopska znaka, proverite da li ste među njima

Vesti 26.09.2023 08:02 0

Veza sa njima puca od ljubavnih varnica i koliko god da traje, nećete zaboraviti trenutke provedene sa njima. Ova četiri najstrastvenija znaka zodijaka će začiniti vaš ljubavni život na najlepši način.

zagrljeni par

Shutterstock

Škorpija

Najprivlačniji i najstrastveniji pripadnici zodijaka otkrivaju svoje tajne samo najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpiji, pripazite da se ne opečete od te vreline!

Ribe

Smatraju se najstidljivijim znakom. Vole da osete da su voljene i željene. One će pre sanjariti o ljubavi s vama umesto da vam je pokažu delima. Ali Ribe su strastvene u svojim osećanjima i kada se uvere da mogu da vam veruju pokazaće vam strast na najlepši način.

Lav

Strastveni su u vezama i pošto moraju imati sve najbolje, čak i partner mora da im bude najbolji i najlepši. Vole snažno ostavljajući vas u stalnoj žudnji za još njihove ljubavi. Verni su, ali mogu biti zahtevni. Veliki su avanturisti. Ukoliko Lava želite dugoročno zadržati, pustite ga da bude vođa u vašoj vezi.

Vaga

Vole da pružaju ljubav, a zbog svoje diplomatske naravi očekuju da im se uzvrati istom merom. Strastvene su u ljubavi, ali ne na zahtevan ili agresivan način. Ljubav s njima podrazumeva romantične šetnje, večere uz sveće, sitne poklone. Ako želite mirnu vezu, punu ljubavi izaberite Vagu.

Komentari (0)
Loading