Dnevni horoskop za sredu, 27. septembar: Blizancima sledi stres na poslu, Rakovi su pod naletom negativnih emocija

Vesti 26.09.2023 19:33 0

Pred nama je astrološki veoma intenzivan dan, a evo šta čeka svaki znak horoskopa

Nervozna devojka

Shutterstock

Ovan

Danas pokrećete nove stvari posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Bićete veoma dobro raspoloženi što se tiče posla i imaćete veliki uspeh u narednih nekoliko dana. Zdravlje je odlično. 

Bik

Danas ćete veoma dobro razumeti određene stvari kada je u pitanju poslovna situacija sa ljudima sa kojima već dugo sarađujete. Najvažnije da sačuvate svoj mir i ono što iznutra osećate. Glavobolja. 

Blizanci

Vašu poslovna situacija zahteva da imate mnogo ozbiljniji pristup. Pokušajte da nađete načina za partnerski odnos podignete na viši nivo i da ne dozvoljavate da vas partner optužuje za kojekakve gluposti. 

Rak

Sam start ovog dana je veoma pod negativnim emocijama ali pokušaćete da sve učinite da se preokrene u vašu korist. Emotivna situacija u krugu vaše porodice je veoma nezadovoljavajuća jer mlađi član porodice nema dovoljno razumevanja. 

Lav 

Tokom dana bićete veoma umorni i najvažnije je da pronađete vreme za odmor. Koliko god da vam drugi zameraju na vašu potrebu za odmorom, gledajte ono što je najvažnije za vas. Niko ne živi vaš život i nema prava na komentar. 

Devica 

Tokom narednih nekoliko dana imaćete veliki pritisak od strane članova porodice kada su u pitanju novac i vaša zarada. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju koristeći vašu zaradu. Problem sa stomakom. 

Vaga 

Situacija sa članovima porodice se stabilizuje ali ljubavna strana je veoma problematična. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima u komunikaciji sa partnerom. Glavobolja. 

Škorpija

Do kraja dana moguće je da ćete imati probleme u razgovoru sa partnerom. Partner ima želju da sazna mnogo više od onoga što mu pričate i ima utisak da ga zbog nečeg lažete. Budite istrajni u tome. 

Strelac 

Tokom cele nedelje moguće su problemi u odnosima sa članovima porodice posebno kada su u pitanju roditelje. Važno je da ne dozvolite da sve to utiče na vaš posao i na vaše buduće planove. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Situacija u krugu poslovnog okruženja je veoma nestabilna zbog vaše želje da mnogo toga menjate.  Saradnicima nije jasno šta vi želite jer mnogo toga niste rekli do kraja. Potrebno je više da odmarate. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili porodice. To se odražava na vašu ličnost i karakter jer mnogo toga ne umete da sakrijete od drugih. Bitno je da sačuvate svoj mir. 

Ribe

U narednih pet dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovom porodicom. To je ono što ste odavno hteli od odnosa sa partnerom i konačno je moguće da se sve ostvari. 

Komentari (0)
Loading