Veliki horoskop za oktobar 2023.: Jedan znak će promeniti život iz korena

Slobodanka Ćorić Vesti 02.10.2023 07:57 0

Evo detaljne prognoze astrologa za svih 12 znakova Zodijaka

Veliki horoskop za oktobar 2023.: Jedan znak će promeniti život iz korena

Shutterstock

Mesečni horoskop za oktobar 2023. donosi zanimljive smernice svim znakovima, a posebno jednom kada se život promeni iz korena. Evo detaljne prognoze astrologa za svih 12 znakova Zodijaka. Pogledajte šta vam horoskopski znak sprema u oktobru.

Ovan

Vi ste na prekretnici kada je u pitanju budućnost vaše veze. Morate razumeti šta treba da uradite da biste rešili stvari. Ovo zahteva vašu emocionalnu inteligenciju i oštru samosvest. Uverite se da imate snage da sve savladate, posle toga sledi period uživanja.

Bik

U poslednje vreme možete se osećati kao potpuno druga osoba – kao da živite u nečijem telu. Vaše zdravlje je bio vaš glavni fokus za vas i mesec koji je pred vama nije ništa drugačiji. Tema je stvaranje novih, zdravih, svakodnevnih navika u cilju uspeha u ostvarenju zacrtanog cilja. Bikovi koji imaju problema sa težinom sada bi trebalo da započnu posebnu ishranu. Razmislite o čišćenju svog života, uklonite sve što vas vuče nazad i ne dozvoljava vam da duhovno i mentalno rastete.

Blizanci

Sada je vreme da uđete u kreativni prostor jer vam može pomoći da prebrodite dane i završite svoje zaostatke. Čežnja za inspiracijom može učiniti čuda za vaše mentalno zdravlje. Pokušajte da na sve gledate optimistički. Poenta je da dozvolite sebi da uđete u prostor rasta i razvoja i zabavite se.

Rak

Ovog meseca prolazite kroz ključne promene u svom emocionalnom statusu. To je tek početak, tako da nemojte prenagliti sa zaključcima o najgorim scenarijima. Neke od transformacija su kritične za vaše izlečenje i rast - posebno kada je u pitanju vaš osećaj pripadnosti.

Lav

Prolazite kroz prekretnicu u svom poslovnom i celokupnom životnom pravcu. Postat ćete osetljiviji na sve što se dešava oko vas. Možda ćete primetiti kako stvari oko vas počinju da se menjaju. Ili je možda više to što prerastate poznate prostore i želite da se krećete kroz drugačiju vrstu vibracije i gužve. Začinite svoj život i promenite stvari.

Devica

Ovaj mesec će doneti veliku neizvesnost u vaš život. Međutim, stanje stvari nikada nije statično, jer se i sami ljudi često menjaju. Ako još niste, krenite na novo putovanje koje će vas naučiti novom okviru perspektive. To će vam pomoći da se krećete kroz resurse koji su vam potrebni i pomoći će vam da uspostavite granice koje su vam potrebne za dobar život.

Vaga

Ovomesečno pomračenje Sunca se dešava u vašem znaku i to znači veliki novi početak za vas koji će nastaviti da kulminira u proleće 2024. Moraćete da razmotrite svoju ličnu usklađenost i autentičnost sa bilo kojom situacijom sa kojom se suočavate. Značajan posao na kome se radi poslednjih 18 meseci konačno počinje da se rešava. Zatvorite krug iskustava tako što ćete se pojaviti na važnim događajima — samo zato što ih izbegavate ne znači da se neće desiti.

Škorpija

Jedna od manifestacija dubokog unutrašnjeg rada je potreba da integrišete ono što se može osećati kao različiti delovi vašeg celog bića. Ovaj mesec donosi fokus na razmišljanje i pozivamo vas da posvetite više pažnje svom zdravlju. Ovo može izgledati kao briga o svom fizičkom zdravlju, ali i briga o svom mentalnom, emocionalnom i duhovnom zdravlju. Glavne stvari se završavaju u vašim značajnim vezama. Okrenite fokus na sebe!

Strelac

Možda ćete se osećati pozvanim da se pridružite novim društvenim prostorima gde možete upoznati ljude i doprineti svojim iskustvima. Ovaj novi početak nastaviće da se razvija do proleća 2024. godine. Sada je više nego ikad važno da ste suštinski deo pokreta do kojih vam je stalo. Počinjete da se udaljavate od bilo kakvih vrednosti i uverenja orijentisanih na posao zbog kojih ste se ranije osećali loše.

Jarac

Snažno pročišćavanje i istovremeno cvetanje se odvija u vašoj karijeri i sveukupnim refleksijama na vašem životnom putu. Imali ste vremena da saznate šta vas pokreće, šta vam donosi radost, a šta olakšava vaš kreativni tok. Ne potcenjujte važnost vašeg uzbuđenja kada su u pitanju vaši izbori. Vaš osećaj uživanja je odličan put do pozitivne afirmacije koju ste izabrali.

Vodolija

Budite opsednuti učenjem nečeg novog što će promeniti neka od vaših osnovnih uverenja. Možda je to veoma neobična tema, kao što je uobičajeno, ali njen domino efekat na način na koji vidite svet može da promeni život. Uglavnom je uzbudljivo — a takođe i pomalo uznemirujuće — promeniti mišljenje o stvarima za koje ste mislili da su stabilna stvarnost za vas. Vreme je da se oslobodite prošlosti o kojoj ste u prošlosti morali intenzivno razmišljati.

Ribe

Izbjegavanje nečega ne znači da to nestaje. U stvari, ponekad kada zaobiđete neko važno pitanje, stvari postaju veće nego što zapravo jesu. Izbjegavanje može biti korisna strategija samo ako kasnije date svoj doprinos onome što izbjegavate. Ponekad je najvažnija stvar u životu da se pojaviš – čak i ako se osjećaš kao da ne možeš ili ne znaš kako, piše Atma.hr

Komentari (0)
Loading