Dnevni horoskop za subotu, 18. novembar: Ovnovima se poboljšava poslovna situacija, Lavovi, više odmarajte

Vesti 17.11.2023 19:30 0

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste planirali unazad nekoliko dana. Glavobolja.

Bik 

Venera aktivira vaše polje porodičnih odnosa i ukazuje na mogućnost rasprave sa starijim osobama u krugu porodice. Nemojte na " sebi uzimati" previse obaveza jer nije sve do vas. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana kasnićete sa svim svojim planovima i željama. Moguće je da se okrenete protiv sebe jer ste previše emotivno konfuzni sebi i drugima. Ljubav je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti. 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o tome kako i kada ste se preterano davali drugima. Niko nije savršen pa zato ne očekujte od sebe nemoguće stvari. Partnerski odnos je stabilan zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. 

Lav 

Danas je dan za odmor i relaksaciju. Potrudite se da se posvetite svemu onome što ste planirali ranije a niste stigli da završite. Situacija u krugu porodice je veoma zategnuta zbog drugih koji me umeju da definišu.

Devica 

Subota je idealan period da se posvetite sebi i svojim emocijama. Razgovarajte sa svojim partnerom i njegove emocije će biti mnogo otvorenije i iskrenije. Potreban vam je san. 

Vaga 

Početak dana je veoma buran sto vama generalno ne prija jer ne volite situacije kada ljudi menjanju svoje mišljenje i ponašanje. Ovo se posebno odnosi na porodicu i odnose u krugu porodice. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Danas se ponašate kao da nemate nikakav problem ili vam je tako najlakše da izbegnete druge i njihove probleme. Čuvajte se svoje emotivne strane jer umete da preterate u svemu kada dajete. 


Strelac

Potrebno vam je da se posvetite svemu što ste trebali tokom prošle nedelje. Danas imate rok odredjenog tipa i gledajte da svoje obaveze odradite do kraja. Ljubavna situacija je stabilna i to je ono što vas smiruje. 

Jarac 

Probajte da se dobro organizujete i da imate vremena za sebe ali i za partnera i njegove želje. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja je veoma bitna u poslovnom smislu. 

Vodolija

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovom porodicom. Do vas je kako ćete znati da se postavite prema poslovnim izazovima.

Riba

Do kraja dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim potezima. Sve će vas vratiti u period vašeg ljubavnog početka. Zdravlje je stabilno.

@najzena.rs Znate li koja tri horoskopska znaka su najosvetoljubivija? 🫢 #najzena #horoskopskiznakovi #horoskop #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading