Dnevni horoskop za četvrtak, 30. novembar: Bikovi, posvetite više pažnje voljenoj osobi, Ribama slede povoljne poslovne vesti

Vesti 29.11.2023 19:30 0

Evo kome će zvezde biti naklonjene

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja ima direktne veze sa vašom poslovnom situacijom. Najbolje je da naučite da se okrenete svojim aktivnostima u vezi porodice jer vas niko neće pokrenuti. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Do sada ste previše bili opterećeni porodicom i prijateljima ali od danas najbolje je da se posvetite svemu onome što ste zapostavili a to je odnos sa voljenom osobom. Pokušajte da uživate u danima koji slede posebno zbog uticaja Venere. 

Blizanci

Pun Mesec je ostavio veliki trag ovih dana jer se desio u vašem znaku i mnogo toga je pokrenuo što vas je uznemirilo. Pokušajte da stvari sagledate iz nekog drugog ugla koji je objektivan i ne donosite nagle emotivne odluke. 

Rak 

Merkur u Strelcu vam stvara veoma pozitivnu energiju po pitanju vašeg odnosa na poslu i to se dobro odražava na vašu ličnost. Mogući problemi sa novcem zbog toga što niste do kraja rešili šta ce se dešavati u vezi novca i u vezi porodice. Problem sa kičmom. 

Lav 

Vaša karijera ide uzlaznom putanjom upravo zbog Vase potrebe da dominirate na svim poljima. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete pod njenim pravilima i njenim uticajem. Dobro razmislite o tome. 

Devica 

U narednom periodu bićete u mogućnosti da sagledate stvari koje su veoma emotivno zatvorene i to mnogo negativno utiče na vaše raspoloženje. Voljena osoba već neko vreme je dobro raspoložena što se tiče Vase zajedničke budućnosti. 

Vaga 

Pod uticajem Marsa i Jupitera bićete veoma negativno raspoloženi zahvaljujući dobrim delom i zbog loše komunikacije sa partnerom. Nemojte se iznenaditi ako vas partner okrene na bolje pod uticajem njegove želje da vaš odnos bude mnogo bolji i kvalitetniji. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

U ovom periodu je najbolje da se posvetite sebi i svojim planovima za budućnost. Ne dozvolite da vas drugi zloupotrebljavaju posebno kada su u pitanju odnosi u vezi novca i bolje zarade. Osoba u znaku Jarca vam daje veliku podršku kao prijatelj. 

Strelac 

Vaša poslovna situacija je stabilna zahvaljujući dobrim delom vaših poslovnih aktivnosti od ranije. Za vas je veoma komplikovano da se bavite i drugim ljudima jer nemate želju da svoje slobodno vreme trošite na druge. Problem sa stomakom. 

Jarac 

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju u vezi posla i poslovnih planova. Vaša ljubomora može da bude u prvom planu i da vas to dovede do velikih promena od strane partnera. Potrebno vam je više spavanja. 

Vodolija

Za vas je jako važno da se posvetite sebi i svojim planovima za budućnost. Nemate vise vremena da odlažete svoje planove posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Obratite pažnju na sebe i svoje potrebe u vezi zdravlja. 

Ribe 

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca i to će vam pomoći da se bolje organizujete. Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju ljubavni odnos sa partnerom jer već neko vreme partner mnogo toga sumnja. 

@najzena.rs Igramo još jedan zvezdani rulet, a neki znakovi će imati više novca od drugih! Da li ste vi među njima? 👇🏻 #najžena #fypシ #najzena #najzenasrbije #vesti #horoskop #horoskopskiznakovi ♬ original sound - Najzena.rs

 
Komentari (0)
Loading