Dnevni horoskop za sredu, 13. decembar: Bikovi ljubomorom remete odnos sa partnerom, Blizancima Merkur mrsi konce na poslu

Vesti 12.12.2023 19:35 0

Evo kome će zvezde biti naklonjene, a ko će proći kao bos po trnju

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U ovom periodu je jako važno da se skoncentrišete na stvari koje imaju veze sa poslovima od ranije. Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući partnerovoj potrebi da bude sa vama što više. Mogući problemi sa stomakom. 

Bik 

Danas se ponašate ljubomorno i mogući su problemi u relaciji i odnosima sa partnerom. Probajte da kontrolišete svoj bes i svoju ljutnju jer to nema veze sa partnerskim odnosom. Zapitajte se dobro na koga ste zapravo ljuti. 

Blizanci

Merkur vam stvara vrlo nezgodne aspekte i vrlo je važno da znate u kom pravcu se stvari rešavaju. Osoba u znaku jarca vam daje veliku poslovnu podršku i to vam može biti veliki stepenik ka uspehu koji ste dugo planirali.

Rak

Vaša želja da uspete je mnogo veća od onoga što trenutno živite i jako je važno da menjate svoje životne navike. Mogući problemi sa zdravljem zbog toga što ste preopterećeni drugim ljudima i onima što vam stvaraju određene probleme. Okrenite se sebi. 

Lav 

Situacija sa poslovnom saradnjom sa inostranstvom se znatno popravlja zahvaljujući vašoj iskrenosti i otvorenosti u odnosima sa ljudima. Čuvajte se iznenadnih odluka vašeg partnera jer sve to može da vas skupo košta.

Devica 

Merkur nepovoljno utiče na vaš način razmišljanja i odražava se na vaš kvalitet poslovanja ć. Probajte da dobro ocenite sebe i svoj rad jer je to jedini način da se vratite na ono što ste pre mesec dana bili - najbolji u svom poslu. 

Vaga 

U narednom periodu od vas zavisi kako će se stvari odvijati u ljubavi i to se najviše odražava na vaš senzibilitet i emocije. Čuvajte se prebrzih odluka kada su u pitanju odnosi u krugu porodice i kada je u pitanju novac. 

Škorpija

Bićete jako tvrdoglavi kada je reč o onome što treba da rešavate sa partnerom. Ne možete sebi da dozvolite da vas drugi koriste posebno kada su u pitanju vaše poslovne sposobnosti. Nemojte tražiti da vas drugi podržavaju u onome u čemu niste ni vi sigurni. 

Strelac

Jupiter aktivira vaše polje poslovnih putovanja pa je moguće da ćete do kraja nedelje da pokrenete tu priču. Čuvajte se naglih prekida kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice posebno u vezi novčane nepovoljne situacije. Problem sa grlom. 

Jarac

Vaša ambicioznost je već neko vreme problematična zbog toga što ne možete da donesete jasne ciljeve za svoj naredni poslovni projekat. Probajte da se koncentrišete na dnevne planove i na podršku drugih ljudi. 

Vodolija

Uran aktivira sve ono što do sada niste rešavali i bićete veoma nervozni i napeti zbog toga. Čuvajte se i u smislu zdravlja jer taj veliki stres može da vam stvori probleme sa disanjem. 

Ribe 

Sam početak dana je pod uticajem drugih ljudi i njihove nervoze.  Probajte da se odvojite od onoga što pričaju i od onoga što pokušavaju da vam nametnu.  Gledajte sebe. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading