Dnevni horoskop za sredu, 17. april: Bikovi. čuvajte se naglih odluka, Vage, povedite računa o zdravlju

Vesti 16.04.2024 19:37 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas ćete biti posebno okrenuti svemu onome što donosi rezultat a tiče se posla i poslovne saradnje sa ljudima. Kada su u pitanju emocije danas ćete biti " ravni " u smislu nepriihvatanja ničega što dolazi po tom pitanju. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer svako želi da pokaže svoje mišljenje i svoje ponašanje. Nemojte dozvoliti da vas drugi ocenjuju i donose odluke umesto vas u vezi posla kojim se bavite.

Blizanci 

Komunikacija sa ljudima sa kojima ste poslovno povezani može biti zbog retrogradnog Merkura veoma otežana pa se potrudite da pokažete i da možete mnogo više. Po pitanju ljubavnog odnosa mnogo toga je obojeno bojama prošlosti.

Rak 

Početak ove nedelje je izuzetno težak i nemate vremena da se pozabavite sobom. Čuvajte se svega onoga što vam donosi nestabilnost jer težina današnjeg dana je povezana sa vašim osećajem da dovoljno ne vredite i da drugi ljudi su mnogo bolji nego vi. 

Lav 

Do dana današnjeg imaćete mnogo toga da kažete drugima ali od danas mnogo toga se okreće unutar vas. Ova situacija zahteva da se koncentrišete na sebe i na svoje odnose sa ljudima koji su vam najbliži. Probajte da posle ovu situaciju preokrenete u svoju korist.

Devica 

Bićete veoma snažno motivisani stvarima koje se dešavaju na poslu a to će vas vratiti u neka davna vremena kada ste mnogo više bili poslovno aktivirani i zadovoljni. Retrogradni Merkur vam daje nove uvide u sve ono što se tiče vaše komunikacije sa ljudima..

Vaga 

Vaša poslovna situacija je stabilna ali bićete veoma uznemireni zbog nekih vesti koje se ne tiču direktno vas. Čuvajte svoje emocije i svoju emotivnu stabilnost bez obzira što partner pokušava da vas na neki način sabotira. Zdravlje je promenljivog tipa.

Škorpija 

Danas se ponašate tvrdoglavo prema ljudima sa kojima ste postigli emotivnu stabilnost ali probajte da menjate neke stvari kod sebe u narednih nekoliko dana. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete sebe i druge. 

Strelac 

Danas će biti veoma interesantan dan jer bićete posvećeni okrenuti drugima odnosno prijateljima i aspektima druženja sa njima. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna prepreka koju ne možete da savladate već neko vreme ali razmišljate o otvorenom razgovoru sa tom osobom. 

Jarac

čuvajte se naglih i iznenadnih odluka kojima možete biti skloni zbog loše komunikacije sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vas partner prekida što se tiče vaših poslovnih komunikacija i svega onoga što ima veze sa inostranstvom. Imate pravo na svoju odluku. 

Vodolija 

Vaša poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da kažete ne i da podržavate isključivo sebe i svoje interese. Danas ljubavna situacija je na stabilnom nivou ali vas to uopšte ne dotiče. Naučite da budete u centru pažnje što se tiče svoje porodice. 

Ribe 

Merkur je veoma negativna aspektovan u odnosu na vaše polje svakodnevnih obaveza i utiče negativno na vaše poimanje sebe i svih onih aspekata vaše ličnosti koji su vam potrebni da budete stabilni. Nemojte dozvoliti da ljubavne emocije preovladaju i da oprostite ono što ne bi moralo da se oprosti. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)
Loading