PARE ĆE SE BUKVALNO LEPITI ZA NJIH Ovi znakovi imaće 2024. godine najviše novca

Slobodanka Ćorić Vesti 20.12.2023 17:21 0

Jupiter u Blizancima, Mars u Jarcu, Pluton u Vodoliji donose veoma zanimljivu godinu, a planete nagoveštavaju da će se lični trud itekako isplatiti kada su u pitanju finansije

horoskop

Shutterstock

Jarac

Sledeća godina mogla bi za Jarčeve biti najpovoljnija finansijska godina, zahvaljujući Plutonu u Vodoliji i Jupiteru u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti naterati da jurite da biste održali korak s dešavanjima, mogu da vam uvećaju bogatstvo. Ali samo ako ste spremni za izazov!
Nakon 25. maja, mogli biste imati mnogo više obaveza, ali ćete se snaći odlično i neće vam biti teško da radite naporno i vredno.

Devica

Južni čvor u Vagi će 2024. osloboditi blokade u vašoj drugoj kući ličnih resursa, sistema vrednosti i konkretnog bogatstva. To znači da će vam Severni čvor u Ovnu pomoći da postanete samodovoljni jer se fokusira na osmu kuću investicija, finansijske "pismenosti" i transformacije.

Najvažnije je, dakle, to što ćete naučiti da imate pasivne prihode i budete dugoročno finansijski stabilni. Najpovoljniji period biće vam šestomesečni ciklus koji počinje 8. aprila, tokom pomračenja Sunca u Ovnu, koje se dešava u vašoj osmoj kući, pa će vam pomoći da se rasteretite dugova, stvorite više izvora prihoda i investirate u svoju budućnost.

Škorpija

Godina 2024. nudi priliku za obnovu, što počinje s finansijama. Od 1. januara do 25. maja trebalo bi da se usredsredite na uzemljenje u karijeri dok Jupiter u Biku više ne retrogradira u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Obaveze koje preduzmete postaće još plodonosnije kada Jupiter uđe u Blizance 25. maja, jer će se tada on naći u osmoj kući ulaganja.

 
Komentari (0)
Loading