Dnevni horoskop za petak, 22. decembar: Bikovima stižu povoljne vesti uz inostranstva, Rakovi, povedite računa o novcu

Vesti 21.12.2023 19:40 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana imaćete puno posla i jako je važno da sve završite što se tiče poslovne situacije sa inostranstvom. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna prepreka i već neko vreme razmišljate o tome. Bitno je preuzeti korak. 

Bik

Sam početak dana će biti veoma zanimljiv zbog lepih vesti iz inostranstva ili od osobe koja živi na relaciji inostranstvo i vaša zemlja. Zbog tih informacija moći ćete da planirate vaše poslovne aktivnosti početkom januara. 

Blizanci

Merkur aspektuje vaše polje komunikacije sa drugim ljudima i to se pozitivno odražava na vaše poslovno stanje. Ljubavna komunikacija je već neko vreme stabilnija što utiče na vaše mišljenje o sebi. 

Rak 

Danas ćete biti posebno aktivni i to se odražava na vaš odnos sa partnerom. Aspekti novca su veoma nestabilni zbog vaše potrebe da svima redom pozajmljujete. Naučite da kažete Ne gde je potrebno. 

Lav 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog problema sa zdravljem. Pokušajte da se posvetite svemu onome što je potrebno da bi svoje emocije doveli u red. 

Devica 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Budite spremni na kompromis između vas i partnera jer je to jedini način da se posvetite sebi. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost preokreta u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Zdravstveno stanje je veoma komplikovano jer imate osećaj velikog umora. 

Škorpija 

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim blokadama u vezi ljubavi. Niko nije dužan da vam se dopada i to je skroz njegovo legitimno pravo. Okrenite se sebi i svojim planovima za budućnost. 

Strelac

Ovo je savršen trenutak da se posvetite sebi i svojim planovima za sledeću godinu. Nemojte slušati druge već gledajte šta je najbolje za vas. Kada je u pitanju zdravlje povedite računa o mogućoj prehladi. 

Jarac

Već neko vreme pokušavate da sredite svoje misli i svoje emocije ali vam to teško ide. Čuvajte se prebrzih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Problemi sa spavanjem. 

Vodolija

Merkur negativno utiče na vaše misli pa se potrudite da se posvetite svemu onome što ste zapostavili. Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vašoj posvećenosti i iskrenosti. Loše spavate. 

Ribe

Do kraja dana mogući su problemi u komunikaciji sa najbližim članovima porodice. Nemojte biti tvrdoglavi i insistirati na stvarima koje i vi sami ne zastupate. Razmislite dobro o onome što pričate vašim prijateljima.

 

Komentari (0)
Loading