DEVICA - veliki godišnji horoskop za 2024: U martu sledi zajednički život ili beba, a na leto se pripazite kolege u znaku Bika

Vesti 24.12.2023 20:40 0

Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu za Device.

horoskop

Shutterstock

Posao

Poslovna situacija se stabilizuje početkom januara jer ćete imati jako dobre i uspešne sastanke i razgovore sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete već neko vreme.

Saturn u znaku Ribe od marta donosi velike probleme u komunikaciji na poslovnoj strani pa je jako važno da u tom periodu raščlanite svoje misli i postupke, naročito kada su u pitanju odnosi sa nadređenima.

Osoba u znaku Jarca ili Bika vam je poslovno velika konkurencija tokom leta pa je jako važno da o tome povedete računa naročito kada su u pitanju pregovori ili dogovori sa ljudima sa kojima sarađujete.

Povedite računa tokom leta jer kvadrat između Saturna i Jupitera stvara veoma napete situacije na privatnom planu koji se mogu odraziti i na posao.

Ljubav

Tokom 2023. godine mnoge Device su bile veoma emotivno nezadovoljne u svojim vezama ili brakovima, a posebno one koje imaju partnera u znaku Strelca ili Ribe. Tokom januara 2024. godine mogući su problemi u komunikaciji sa partnerom ali već tokom marta i aprila odnos sa partnerom se stabilizuje i mogući su dobri planovi u vezi zajedničkog života ili potomstva.

Device, koje su u solo varijanti, do kraja juna imaju mogućnost da sretnu jako zanimljivu osobu u znaku Lava ili Ovna, koja može da bude potencijalno buduća veza. Najvažnije je pokazati iskrenu nameru i želju za upoznavanjem jer Device generalno imaju problem u opuštanju kada su u pitanju emocije i emotivni odnosi.

Zdravlje

Tokom 2023. godine pojavili su se potencijalni problemi kada je u pitanju zdravlje posebno kod onih pripadnika ovog znaka koji imaju hronične probleme. Tokom 2024. godine važno je raditi na svom imunitetu i unutrašnjem skladu. Najvažnije je sagledati stvari onakve kakve jesu i ne donositi nagle odluke, posebno tokom leta koje negativno mogu da utiču i na zdravlje.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading