Sve oči su uprte u njih gde god se pojave: Ova 4 znaka imaju urođen osećaj za modu, njihova lepota ostavlja bez daha!

Vesti 06.01.2024 18:32 0

Skloni su odvažnim i dramatičnim odevnim kombinacijama koje privlače poglede...

Cipele

Shutterstock

Astrologija nudi uvid u različite aspekte naše ličnosti, uključujući i ono što nas privlači u modnom smislu.

Neki horoskopski znakovi ističu se svojom prirodnom elegancijom i izraženim smislom za stil. Ovi znakovi izgledaju besprekorno u gotovo svakoj situaciji, jer kombinuju odeću i modne dodatke na način koji ostavlja trajan dojam na ljude koji ih okružuju.

U ovim horoskopskim znakovima rađaju se ljudi s odličnim modnim stilom.

jesen

Profimedia

 

Vaga

Vage gaje ljubav prema lepoti i harmoniji, što se odražava i u njihovom modnom izražaju. Imaju prirodni smisao za estetiku i sklone su da biraju odeću koja je elegantna, ali i udobna. Vage vole uravnotežene kombinacije boja i fine tkanine, te često izgledaju kao da su se upravo spustile s naslovne strane časopisa.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje, što se odražava i u njihovom stilu. Skloni su odvažnim i dramatičnim odevnim kombinacijama koje privlače poglede. Lavovi biraju odeću koja ističe njihovu ličnost pa se često odlučuju za luksuzne tkanine, jake boje i upečatljive modne dodatke.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj sofisticiranosti i klasičnom stilu. Preferiraju kvalitetu nad kvantitetom, zbog čega biraju odeću koja je izdržljiva, svevremenska i profinjena. Njihov stil je često minimalistički, ali uvek elegantan, s naglaskom na kvalitetno krojene odevne komade. 

Bik

Bikovi su poznati po svom senzualnom stilu. Vole udobnost i kvalitetu,  pa biraju odeću koja je i praktična i lepa. Bikovi često gravitiraju prema prirodnim materijalima, zemljanim tonovima i jednostavnim, ali elegantnim linijama, prenosi Index.hr.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading