Dnevni horoskop za subotu, 17. februar: Jarčevima stižu važne vesti, Ribe u ljubavnim problemima, a šta je sa ostalima?

Vesti 16.02.2024 19:30 0

Vaša astro prognoza za sutra...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete pod pritiskom osobe koje žele da vam poslovno stvore teret. Ne dozvolite da se iko meša u vaše odnose sa partnerom ali u vezi svih drugih životnih oblasti. Grlo vam je prehlađeno. 

 

Bik 

U ovih nekoliko dana od vas partner očekuje mnogo više nego što ste spremni da pružite. Tvrdoglavo se ponašate i to nije dobro u vezi poslovnih odnosa sa inostranstvom. Vaša situacija u vezi zdravlja je stabilnija ovih dana. 

 

Blizanci

Čuvajte se naglih prekida u komunikaciji sa partnerom jer već neko vreme vam zamera vašu nervozu. Tokom dana moguće je da ćete imati problem sa članovima porodice zbog loše komunikacije. 

 

Rak 

Danas će ti biti veoma strpljivi kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice posebno mlađim. Nemojte donositi nagle odluke kada su u pitanju poslovi sa ljudima sa kojima već dugo sarađujete. 

 

Lav

Potrudite se malo više oko poslovnih angažmana sa inostranstvom jer su moguće mnogo bolje poslovne aktivnosti koje donose novac. Osoba u znaku Ovna vas podržava u vezi posla.  

 

Devica 

U ovom periodu obratite pažnju na ono što govori vaš partner jer ste mogući problemi u komunikaciji koje baš ne možete da definišete na prvi pogled. Odnosi u porodici se stabilizuju zahvaljujući vašoj želji da se dovedete u savršen red. 

 

Vaga 

Vaša diplomatija i želja da ljudima pomažete jer veoma istaknuta tokom današnjeg dana jer će vam to pomoći da sa partnerom savladate nesporazume koje imate već neko vreme. Čuvajte se naglih odluka partnera zbog njegove impulsivnosti. 

 

Škorpija

Danas ćete biti i suviše sentimentalni i nostalgija vas hvata za sve ono što ima veze sa prošlošću. Ne dozvolite da vas karakter vašeg partnera definiše jer je sve prolazno. Mogući problemi sa novcem do kraja dana. 

 

Strelac 

Čuvajte se svih onih koji vam baš ne misle dobro a pred vama deluju kao pravi prijatelji. Osoba u znaku lava vam odaje utisak koji vas može zavarati obratite pažnju na ponašanje te osobe u vezi posla i poslovne komunikacije. 

 

Jarac 

Početak ovog dana je veoma zanimljiv jer ćete čuti neke stvari koje već neko vreme očekujete u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Emotivno ste veoma zadovoljni stvarima kako se odvijaju jer partner već neko vreme ume da bude posvećen. 

 

Vodolija

Danas ste dobro raspoloženi ali opet vodite računa o svojim emocijama jer možete biti skloni šokantnim odlukama u vezi partnera. Situacija u krugu porodice će se stabilizovati onog momenta kada progovorite o svojim emocijama. 

 

Riba 

Do kraja dana vodite računa o sebi i o svojoj tvrdoglavosti kojoj možete biti skloni jer to i te kako može da vas odvede u nekontrolisanom izražavanju emocija. Partner je veoma ljut i zabrinut zbog vaše zajedničke budućnosti. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading