Dnevni horoskop za nedelju, 18. februar: Rakovi da se čuvaju naglih odluka, Škorpije čeka ,,zeleno svetlo"

Vesti 17.02.2024 19:32 0

Pogledajte šta su zvezde pripremile za vas...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Danas ćete biti posebno raspoloženi da odmarate jer vas je sustigao stres što se tiče posla i poslovnih obaveza. Odnosi sa partnerom biće bolji onog momenta kada prestanete da brinete o tome šta će ko da kaže u okviru porodice.  

 

Bik 

Danas obratite pažnju na moguće probleme sa grlom i glasnim žicama jer već neko vreme imate pad imuniteta. Odluka vašeg partnera možete veoma komplikovano da deluje na vas. Glavobolja. 

 

Blizanci

Komunikacija sa ljudima koji su vam dragi može biti jako nekvalitetna jer ne želite da se potrudite dodatno oko vašeg partnera. Prijateljski odnosi su vam veoma delikatnoj fazi jer prijatelji vam ne daju podršku za neke određene vaše odluke. 

 

Rak 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više i obratite pažnju na ljude koji to insistiraju u krugu poslovnih saradnika. Čuvajte se naglih odluka kojima može biti sklon jedan član porodice koji vam stvara finansijske probleme..

 

Lav 

U narednih tri dana od vas se očekuje mnogo više što se tiče posla i organizacije i to zahvaljujući osobi u znaku Ovna. Potrudite se da u narednom periodu sa tom osobom imate što bolju komunikaciju jer vam poslovna strana itekako zavisi od nje..

 

Devica 

Danas ćete biti dovoljni sebi i nećete imati potrebu za komunikacijom sa drugim ljudima. Najvažnije da odmorite i da spremite sebe za narednu radnu nedelju gde ćete imati puno poslavnih sastanaka sa ljudima iz inostranstva. 

 

Vaga 

Po prirodi niste tvrdoglavi ali danas to izražavate u odnosu sa partnerom koji vas već neko vreme iritira svojim ponašanjem. Ne donosite nagle odluke kojima niste skloni jer ne umete da se snađete u takvim emotivnim situacijama. 

 

Škorpija

Danas ćete biti posebno okrenuti drugim ljudima ali zbog svojih unutrašnjih potreba. Situacija sa poslovnim saradnicima se može stabilizovati samo ako vi date ,,zeleno svetlo " drugim ljudima. 

 

Strelac

Okrenite se mnogo više partnerskom odnosu i naučite da budete manje sebični a više da dajete tamo gde najviše generalno dobijate a to je ljubav. U ovom periodu posao vam toliko nije bitan jer ste stvari doveli do savršenstva. 

 

Jarac 

Vaša poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada stvari postavite onako kako treba a to je da ste vi sebi najvažniji. Što se tiče zdravlja povedite računa mnogo više nego inače. Mogući su problemi hroničnog tipa sa kičmom.

 

Vodolija

Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška ali je važno da na vreme reagujete i da ne kasnite sa rokovima kojima ste skloni. Po pitanju zdravlja najvažnije je da odmorite što više i da se posvetite isključivo sebi tokom današnjeg dana. 

 

Riba 

U narednom periodu budite okrenuti sebi jer samo na taj način možete da budete u stabilnom odnosu sa sobom. Potrebno je da povedete više računa o zdravlju i onome što nosite unutar sebe na emotivnom planu. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading