Dnevni horoskop za ponedeljak, 19. februar: Blizance čeka preokret na poslu, Raku iznenađenje u ljubavi

Vesti 18.02.2024 19:30 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan

Vaša poslovna situacija se stabilizuje onog momenta kada se i vi stabilizujete iznutra sa svojim emocijama i na privatnom planu. Mogući problemi u komunikaciji sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete.

Bik

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je potrebna kao poslovna podrška u narednih nekoliko dana. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. Zdravlje je odlično.

Blizanci

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost preokreta u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate.

Rak

Danas ste previše otvoreni za emocije posebno kad je reč o partneru i njegovom mišljenju o vama. Nemojte se iznenaditi njegovom reakcijom koju ne očekujete. Čuvajte se naglih odluka vaših prijatelja.

Lav

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja vam daje mogućnost poslovnog preokreta. Ne dozvolite da se drugi mešaju u vaše poslovne odluke. Zdravlje je stabilno.

Devica

U ovom trenutku najvažnije je da se okrenete sebi i svojim planovima za budućnost posebno u vezi posla kojim se bavite. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe u vezi posla sa inostranstvom. Problemi sa grlom.

Vaga

U ovom trenutku najvažnije je da se posvetite svemu onome što ste zapostavili a tiče se porodice i porodičnih odnosa. Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice koji od vas mnogo više očekuju.

Škorpija

Ovo je jedan od onih dana kada je najbolje da ste kući i da odmarate. Nemojte se iznenaditi reakcijom drugih ljudi koji sa vama imaju veliki problem u komunikaciji. Nije sve kako vi zamišljate.

dvoje

Shutterstock

 

Strelac

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama i obavezama što može partnera da natera da se mnogo naljuti. Nemojte dozvoliti da se drugi okrenu protiv vas zbog vaše tvrdoglavosti i potrebe da uvek budete u centru pažnje.

Jarac

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Nikome ne dozvoljavate da vas drugi koriste za svoje potrebe i to veoma cenite kod sebe.

Vodolija

Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. To može biti veoma dobar razlog da se partner okrene protiv vas i da vam to bude povod za raskid.

Ribe

Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i porodicom. Niko nije savršen pa ni vi i vaš odnos prema sebi. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljima.

Komentari (0)
Loading