Dnevni horoskop za ponedeljak, 4. mart: Lavu se vraća bivša ljubav u život, Škorpija napreduje na poslu, a kome stiže novac?

Vesti 03.03.2024 19:10 0

Pročitajte šta vam zvezde danas poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana stižu povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Od toga kako ćete se postaviti prema partneru takav će biti nadalje vaš odnos. Zdravlje je odlično.

Bik

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Pokušajte da budete što bolji prema sebi i da ispunjavate svoje prohteve i želje, jer to zaslužujete.

Blizanci

Današnji dan je jedan od onih kada vam je bitno da pronađete svoj mir koji vam je veoma potreban. Ljubav je komplikovana zbog potrebe partnera da vam sve prebacuje. Problemi sa zubima.

Rak

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom jer ne želite da priznate neke stvari. Pokušajte da sagledate sve mnogo racionalnije i bez velikih promena prema partneru. Zdravlje je odlično.

ljubav

Shutterstock

 

Lav

U ovom periodu može da se desi da vam se vrati stara ljubav ili simpatija iz prošlosti. Pokušajte da živite u sadašnjem trenutku. To može biti veoma dobro za vas i vašu sreću.

Devica

Početak dana donosi velike emotivne probleme. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi u vezi sa budućnošću odnosa sa partnerom i njegovim roditeljima.

Vaga

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim željama i potrebama. Odavno niste posvetili sebi dan i onome što vam je emotivno bitno. Partner će biti zatečen nekim vašim stavovima.

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja je veoma poštovana u poslovnom svetu. Od te saradnje mozete mnogo toga da menjate i da poslovno napredujete. Treba samo dobro razmisliti.

Strelac

Sloboda nema cenu i to je ono što vas interesuje i zanima posebno u odnosima sa partnerom. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnih aktivnosti koje ste imali. Novac stiže od osobe u znaku Jarca.

novac

Shutterstock

 

Jarac

Danas ste dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Do kraja dana bićete pozitivno iznenađeni reakcijom partnera na vašu potrebu da budete što bolji u komunikaciji. Zdravlje je odlično.

Vodolija

Danas ćete voditi računa o mogućim emotivnim blokadama zbog želje da se posvetite svemu onome što niste. Partner vam zamera već neko vreme ponašanje i stvara se nezgodna situacija među vama.

Ribe

Danas ćete biti pod velikim pritiskom osobe u znaku Vodolije koja vam je blizak prijatelj. Ali danas vas opterećuje svojim planovima i željama i od vas previše očekuje.  Problemi sa spavanjem.

Komentari (0)
Loading