Naš astrolog Nena Janković otkriva: Zašto je baš Teya Dora pobedila i kakve su joj šanse za uspeh na Evrovoziji?

Vesti 03.03.2024 11:45 0

Pevačica Teya Dora će ove godine predstavljati našu zemlju na Evroviziji u Malmeu.

Teya

Printscreen/Youtube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Teya Dora je nastupila pesmom ,,Ramonda" i očarala publiku i glasom i nastupom. Ona će ove godine predstavljati Srbiju na Evroviziji. Naš astrolog Nena Janković je protumačila raspored zvezda tokom takmičenja.

- Kada pogledamo natalnu kartu pevačice Teya Dore, prvenstveno je važna postavka njenog Sunca koja se nalazi u znaku Bika, to je znak koji je poznat po izuzetnim vokalnim mogućnostima, što je nju dovelo do pobede na Beoviziji 2024. Njeno Sunce je u trigonu sa Jupiterom u natalnoj karti, što pokazuje u startu mogućnost poslovnog uspeha u inostranstvu. Takođe, tranzitni Jupiter u znaku Bika se nalazi u konjukciji sa njenim Suncem, što govori o tome da je ovaj trenutak za nju poslovno veoma važan i da ima veliku moć uspeha u narednih nekoliko meseci, konkretno tokom maja, kada će i tranzitno Sunce biti u znaku Bika.

teya

Printscreen/Youtube

 

Njene vokalne sposobnosti su jasno definisane i kroz trigon Sunca sa Neptunom jer je Neptun planeta umetnosti, kreativnosti, kreativnog izražavanja kroz znak gde se nalazi Sunce. A njeno Sunce se nalazi u  znaku Bika, to je zemljani znak koji ima vladajuću planeta Veneru. Venera u njenom horoskopu se nalazi u znaku Bika na 29. stepenu, stepen koji nosi veliko karmičko značenje. U ovom njenom slučaju, 29. stepen Venere je pokazatelj izuzetno upečatljivih pesama kao što je Džanum, ali i pesma za Evroviziju - kaže astrolog Nena Janković i dodaje: - Njen dalji plasman, što se tiče Evrovizije može biti i te kako visoko plasiranje upravo zbog dobrih pozicija Sunca i Jupitera u njenom horoskopu i dobrog aspekta Jupitera koji tranzitira u znaku Bika.

Želimo joj veliki uspeh na Evroviziji!

Komentari (0)
Loading