Dnevni horoskop za četvrtak, 7. mart: Rakove nervira jedan znak, Ribama stižu dobre vesti u vezi posla

Vesti 06.03.2024 19:32 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima i prijateljima. Bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i njegovim planovima. 

 

Bik 

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam daje mogućnost preokreta u vezi posla. Ljubavna situacija će biti bolje onog momenta kada priznate svoje greške partneru. Zdravlje je stabilno. 

 

Blizanci

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više od onoga što ste spremni da date. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška posebno kada su u pitanju odnosi u poslovnom smislu sa inostranstvom. 

 

Rak 

Venera aktivira vaše polje poslovne komunikacije i veoma se stabilno odražava na sve ono što vam se dešava u vezi posla. Osoba u znaku Bika deluje veoma prepotentno i to vas izuzetno nervira. Obratite pažnju na spavanje. 

 

Lav 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi kada su u pitanju odnosi sa ljudima koje ne poznajete. Ljubavna situacija će biti stabilnija onog momenta kada se potrudite mnogo više u vezi partnerske ljubavi. 

 

Devica 

Od vas zavisi kako će se stvari odvijati u krugu porodice i od vašeg angažovanja. Nemojte dozvoliti da vas drugi iskorišćavaju. Novac je problem u porodici. Mogući problemi sa kolenima i sa kičmom. 

 

Vaga 

Do kraja dana okrenite se mnogo više sebi nego drugima i to će se posebno pozitivno odraziti na vaše poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku jarca ima veliku podršku koju vam daje i pruža u vezi poslovne saradnje. 

 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Ne želite da drugi kontrolišu vaše ponašanje posebno kada je u pitanju novčana situacija u krugu porodice. Glavobolja. 

 

Strelac 

Ovo je veoma zanimljiv period kada su u pitanju svi aspekti poslovanja sa ljudima sa kojima se već dugo poznajete. Nemojte dozvoliti da vas drugi iznevere, jer imate drugačije mišljenje o drugima. Kičma vas boli. 

 

Jarac

Do kraja dana moguće je da ćete imati problem da se okrenete sebi i svojim aspektima zdravlja. Nemojte dozvoliti da vas drugi izigraju i da vam ne odgovaraju u vezi vaših poslovnih poruka. Zdravlje je stabilno. 

 

Vodolija

U ovom trenutku ste veoma loše raspoloženi i imate problem sa emocijama zbog loših odnosa sa partnerom. Tvrdoglavo se ponaša ti ne dozvoljavate da partner da inicijativu. Zdravlje je odlično. 

 

Ribe

Čuvajte se naglih preokreta u vezi razmišljanja i svega onoga što ima veze sa vašom poslovnom politikom. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je potrebna u vezi posla. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading