Dnevni horoskop za subotu, 9. mart: Lavovi žele da budu zaprška u svakoj čorbi, Vodolije da se čuvaju naglih odluka

Vesti 08.03.2024 19:33 0

Poslušajte savete zvezda...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Zbog negativnog uticaja Marsa i Venere potrudite se da se što više okrenete ljudima koje poznajete koji su vam prava emotivna podrška.. osoba u znaku Jarca vas dodatno iritira zbog svoje potrebe da vam nametne svoje mišljenje. 

 

Bik

Pokušajte da se okrenete mnogo više sebi nego drugima zato što je danas idealan period da raščistite mnoge stvari u porodičnom i materijalnom smislu. Ne očekujte od partnera to je više podrške posebno kada su u pitanju odnosi sa njegovom porodicom. 

 

Blizanci

Tvrdoglavo se ponašate i to se negativno odražava i na vaše zdravlje i stvarate sebi dodatne probleme u okviru odnosa u kući. Niko nije dužan da trpi vaše neraspoloženje pa je jako važno da to naučite da kontrolišete time utičete na druge. 

 

Rak 

Poslavno ste veoma negativno raspoloženi i ne možete da se koncentrišete na stvari koje su od presudne važnosti. Situacija koja vas već neko vreme prati u vezi bitnih ljubavnih odluka, danas može da se stabilizuje. 

 

Lav 

Čuvajte se svega onoga što je direktno mešanje u tuđe živote iako je u pitanju porodica ili rodbina. Vi ste generalno neko ko voli da pomaže ali u ovom slučaju niko ne želi da se u tom smislu ističete. Zdravlje je odlično. 

 

Devica 

U narednom periodu bićete pod velikim pritiskom zbog posla i poslovnih aktivnosti. Od većine ljudi koji su vam u okruženju, najvaznije je da se okrenete sebi i svojim planovima za budućnost. Vi najbolje znate šta želite od vašeg emotivnog partnera.  

 

Vaga 

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost preokreta u vezi posla. Probajte da se više odmarate tokom dana jer vam je to predviđeno u ličnom planu i programu. Zdravlje je stabilno. 

 

Škorpija

Bićete veoma opterećeni stvarima koje se dešavaju a koje ne možete da kontrolišete u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija biće stabilnija onog momenta kada vi sebi dozvolite da možete da se maksimalno opustite. 

 

Strelac

Do kraja dana okrenite se sebi i povedite računa o tome koliko i kako spavate jer vas umor stiže već uveliko. Ne dozvolite da vas drugi ometaju u svemu onome što je posvećeno vama i vašem aspektu odmaranja. 

 

Jarac

Početak dana je pod uticajem osoba koje žele da vam objašnjavaju određene stvari a vi to ne dozvoljavate. Partnerski odnosi u drugom planu jer partner ima velikih problema u vezi posla i poslovnih aktivnosti. 

 

Vodolija 

Čuvajte se naglih odluka i svega onoga što može da vam se dešava tokom dana pod uticajem emocija i emotivnih promena raspoloženja. Niko nije vredan vaše napetosti posebno kada su u pitanju prijatelji i porodica. 

 

Ribe

Sam početak dana biće obojen problematikom vaših odnosa u krugu porodice sa kojima se ne slažete do kraja. Pokušajte da kod sebe izazovete osećaj vrednosti koju možete da poštujete isključivo za sebe. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading