Dnevni horoskop za ponedeljak, 11. mart: Strelac ima uspešan poslovni dan, Vaga donosi važnu ljubavnu odluku

Vesti 10.03.2024 19:07 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Danas iskoristite mogućnosti da budete veoma poslovno aktivni. Probajte da se što bolje organizujete jer isključivo sve zavisi od vas i vašeg raspoloženja. Zdravlje je nepromenljivo.

Bik

Danas ste pod jakim uticajem Venere koja utiče stabilno na vaše emocije i poslovne odluke. Mars aktivira vaše polje sukobljavanja sa ljudima, ali probajte da budete što otvoreniji prema drugima i da sukobe rešavate mirno.

Blizanci

Čuvajte se naglih poslovnih odluka, danas nije dan za preokrete. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i gledajte da to iskoristite. Čuvajte se poslovnih mudrolija.

Rak

Vaša poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada razumete da od vas ne zavisi sve i da ne možete da utičete na druge. Osoba u znaku Lava vam je poslovna prepreka koju morate sami da savladate. Zdravlje je stabilno.

Lav

Situacija u krugu porodice je mnogo bolja zahvaljujući želji da svima izađete u susret što se tiče pomoći i novčanih sredstava. Partnerski odnos ulazi u završnicu što se tiče sukobljavanja i moguće je da će partner reagovati drugačije nego ranije.

Devica

Vaša poslovna strana danima je u problemu zbog potrebe da dominirate i gde treba i gde ne treba. Probajte da se iskontrolišete, naročito u komunikaciji sa ljudima sa kojima ste poslovno zavisni. Što se tiče ljubavi, bez promene.

ljubavni par

Shutterstock

 

Vaga

Poslovno ćete biti previše aktivni, što nije uobičajeno za vas, više volite da uživate i odmarate. U ljubavi je ovo važan trenutak i za vas i za partnera zbog donošenja zajedničkih odluka u narednih nekoliko dana.

Škorpija

Danas ćete biti okrenuti mnogo više sebi nego drugima jer je Mars planeta koja odlučuje o tome. Posvetite se svemu onome što je stabilno i od čega možete imati koristi. Ljubavna situacija je stabilnija.

Strelac

U narednom periodu bićete dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima. To se sve dešava zahvaljujući vašim potencijalima. Ljubavna priča između vas dvoje je na velikom iskušenju.

Jarac

U narednom periodu bićete pozitivno iznenađeni reakcijom partnera. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška već neko vreme. Zdravlje je odlično.

Vodolija

Ovo je veoma komplikovan period što se tiče razgovora sa partnerom koji treba da se desi u narednih nekoliko dana. Danas ćete biti loše raspoloženi zbog odnosa u porodici. Moguća je glavobolja.

Ribe

Početak dana biće naglašen jer se otvaraju neke nove poslovne mogućnosti posebno kada su u pitanju poslovi sa inostranstvom. Nemojte previše brinuti o mogućim svađama s partnerom, jer vi nećete biti raspoloženi za raspravu.

 

Komentari (0)
Loading