Dnevni horoskop za utorak, 12. mart: Kod Jarca nestabilno na poslu, a kod Lava u ljubavnom životu

Vesti 11.03.2024 19:05 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Nemojte se iznenaditi svojom reakcijom kada je u pitanju partner i njegovo ponašanje prema vama.

Bik

Ovo je veoma komplikovan dan zbog mnogih drugih koji pokušavaju da utiču na vas i vaše ponašanje. Partnerski odnos je veoma stabilan zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i da sve stvari nazovete pravim imenom.

Blizanci

Situacija u krugu porodice vam je veoma komplikovana i zbog toga imate potrebu da se povučete iz svih tih odnosa. Osoba u znaku Lava poslovno vas iritira i najbolje bi bilo da povedete malo više računa o svom načinu na koji razgovarate sa njom.

Rak

Do kraja dana vodite računa o tome koliko i kako ostavljate sebi prostor da budete poštovani od strane poslovnih saradnika. Osoba u znaku Jarca poslovno vam "daje vetar u leđa" ali vi to ne možete da primenite na svoj način. Problem sa kičmom.

Lav

Sam start ovog dana je negativno postavljen zbog vaše potrebe da dominirate u svim odnosima čak i tamo gde niste toliko važni. Danas će vam raditi sujeta mnogo više nego obično i to vas može emotivno vrlo koštati.

Zamišljena žena

Shutterstock

 

Devica

Danas je najvažnije da budete u skladu sa sobom i sa onim u šta verujete posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Danas je jako istaknuta vaša potreba da dominirate u životu partnera pa i to može da vas emotivno stabilizuje.

Vaga

Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju odnosi u poslovnom krugu naročito kada je u pitanju odnos sa osobom u znaku Vodolije. Nemojte se ljutiti na partnera ako bude pokazao potrebu da dominira, ipak je to do njega, a ne do vas.

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete jako uzbuđeni zato što se dešavaju neke interesantne stvari u vašem životu, o čemu još uvek ne možete javno da pričate. Emocije su veoma naglašene, pa povedite računa o tome kako ih pokazujete.

Strelac

Danas ćete biti posvećeni porodičnim odnosima i problemima. Nemojte dozvoliti da se stvari odvijaju u negativnom pravcu jer ipak vi ste vlasnik svog života i naučite tako da se ponašate.

Jarac

Situacija u poslovnim krugovima je veoma nestabilna zato što određene osobe ne žele da vam budu podrška i potpora. Obratite pažnju na moguće probleme sa finansijama upravo zbog tih poslovnih nesporazuma.

Vodolija

Danas se osećate veoma oslobođeno i poletno i to je zahvaljujući vašoj potrebi da sve preokrenete u svoju korist. Obratite pažnju i na svoje zdravlje jer neke stvari ne možete da kontrolišete do kraja. Mogući su problemi sa kolenima.

Ribe

Vaša situacija je veoma nestabilna jer ne možete da se oslonite ni na partnera ni na porodicu u vezi sa poslovnim planovima. Naučite da stvari prepustite slučaju jer u tom smislu Neptun će odigrati važnu pozitivnu ulogu.

Komentari (0)
Loading