Dnevni horoskop za subotu, 6. april: Rakovi, povedite računa o ishrani, Vagama retrogradni Merkur donosi haos u porodici

Vesti 04.04.2024 19:30 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju

Zabrinuta žena

Shutterstock

Ovan

Danas je najvažnije da završite stvari koje su vam izuzetno bitne a tiču se porodice i porodičnih obaveza. Nemojte dozvoliti da partnerski odnos uđe u dublju problematiku zbog vaše želje da dominirate. Nije uvek onako kako izgleda. 

Bik

U narednih nekoliko dana bićete veoma neraspoloženi posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Jedan stariji član porodice od vas traži neke stvari koje ne možete ispuniti posebno što se tiče finansija i finansijske pomoći. 

Blizanci

Sam dan počinje pod uticajem komplikovanih vesti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Naučite da poštujete sebe i sve ono što treba da preduzmete u vezi svojih potreba. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u vezi posla. 

Rak

Danas idealan dan da se okrenete mnogo više sebi a manje drugima i da naučite da poštujete svoje potrebe. Niko ne može da vas voli onoliko koliko volite i poštujete sebe. Što se tiče zdravlja pokušajte da se hranite zdravije. 

Lav 

Vaš odnos sa drugima je veoma čudan nekoliko dana i partner vam zamera na stvarima koje su od izuzetnog značaja za vašu porodicu. U drugom delu dana bićete pod jakim uticajem prijatelja i njihovih problema. 

Devica

Danas ćete biti okrenuti mnogo više drugima nego sebi i to vas može emotivno jako iscrpeti. Osoba u znaku Jarca vam može biti od velike koristi kada je u pitanju posao i poslovne ideje. Računajte da ćete tokom dana imati nekoliko telefonskih poziva od strane prijatelja. 

Vaga

Retrogradni Merkur već neko vreme vam stvara probleme u komunikaciji sa ljudima posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Naučite da poštujete svoje vreme i da na taj način čuvate ono što imate a to su vaši unutrašnji potencijali.

Škorpija

Venera već neko vreme pravi aspekte koji vam doprinose da se osećate stabilnije u emotivnom smislu zahvaljujući vašoj potrebi da budete uvek u stabilnim emotivnim odnosima. Danas je moguće da partner pokaže mnogo više emocija nego obično.

Strelac

Danas je poseban dan u vašem životu jer ćete čuti zanimljive predloge od strane partnera a tiče se vaše zajedničke budućnosti. Pokušajte da okrenete stvari u svoju korist i da na taj način sačuvate svoju poslovnu poziciju.

Jarac

Bićete veoma okrenuti drugima posebno kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice koji od vas očekuju mnogo više nego što ste spremni da date. Ovo se najviše odnosi na vaše finansije i na sve što ima veze sa vašim aktivnim ulogama u vezi posla..

Vodolija

Do kraja dana bićete pod uticajem drugih ljudi i njihovih problema a to sve utiče negativno na vaše unutrašnje raspoloženje. Osoba u znaku jarca vam je velika poslovna prepreka koju nikako da savladate.. čuvajte se naglih poslovnih preokreta. 

Riba

Danas te posebno raspoloženi jer ćete čuti pozitivne informacije u vezi posla kojim se bavite i u vezi onoga što poslovno očekujete u toku sledeće nedelje. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa kičmom.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading