Ušla je u vezu sa čovekom koji ima DETE: Sada od njega traži da ćerku da na usvajanje, a razlog je i više nego BIZARAN!

Vesti 02.02.2022 14:35 0

Jedna žena je bukvalno objavila da joj ćerka njenog verenika ide na živce

Ušla je u vezu sa čovekom koji ima DETE: Sada od njega traži da ćerku da na usvajanje, a razlog je i više nego BIZARAN!

Shutterstock

Nisam tip maćehe i znam da se prema njegovoj ćerki neću ponašati na isti način kao prema našem detetu- napisala je ona u svom postu i dodala da joj dete u potpunosti ide na živce.

Zatim se požalila da je njegova ćerka veoma vezana za njega i izrazila sumnju da će se to odraziti na status koji će imati njihovo zajedničko dete.

-U suštini, želim da kažem svom vereniku da je se otarasi, ona može da živi kod bake i dede -napisala je ova žena i izazvala zgražavanje pripadnica u grupi "That's It, I'm MF Spouse Shaming".

Svoju šokantnu objavu završila je rekavši da nije loša osoba i da samo pazi na dobrobit svoje nerođene ćerke. „Nisam loša osoba, samo pazim na svoje dete i brinem se da ona dobije svu tatinu pažnju, a da njena starija sestra’ne interveniše“, napisala je.

"Nadam se da je vaš verenik  spreman da se oženi pogrešnom ženom jer bi prava žena volela i odgajala tu prelepu devojčicu kao svoju“, napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

 -Ta jadna beba je izgubila majku, a vi želite da joj odvedete oca? Nadam se da će vas ostaviti  što pre- dodao je drugi komentator.

Iako je bilo onih koji su mislili da samo "troluje" sa lažnog profila, sama činjenica da je neko ovo objavio izazvala je negodovanje.

- Najgore što može da se desi je da sve ostane kako je bilo jer će se ova žena užasno ponašati prema detetu, ako je ovo uopšte istina- bio je još jedan negativan komentar, a pozitivni komentari i komentari puni razumevanja su izostali.

Komentari (0)
Loading