Inspiracija je svake žene: Ona ima 26 godina, nije visoka ni 160 cm, a njena "MUŠKA" profesija mnogima UBIJA samopouzdanje

Vesti 06.02.2022 10:46 0

Darsi Ričards iz Velike Britanije radi kao zidar. Dvadesetšestogodišnjakinju stalno optužuju da je izabrala profesiju za koju je "preslaba". Na svojim profilima na društvenim mrežama efikasno zapušava usta kritičarima

Inspiracija je svake žene: Ona ima 26 godina, nije visoka ni 160 cm, a njena "MUŠKA" profesija mnogima UBIJA samopouzdanje

Printscreen/Instagram

Darsi Ričards ima 26 godina i radi posao u kojem dominiraju muškarci. Kao rezultat toga, ona stalno mora da se nosi sa nepovoljnim komentarima osoba suprotnog pola. Neki muškarci je optužuju da nije dovoljno jaka da obavlja "tipičan muški posao". Ova 26-godišnjakinja, koja ima manje od 160 cm, dokazuje da su takve izjave samo prazne priče i da ne oslikavaju stvarnost.

Darsi živi u Old Buckenhamu, Norfolk, UK. Već neko vreme ona vodi profile na društvenim mrežama, gde otkriva tajnu svog svakodnevnog posla . Inače, deli i razne proverene zidarske trikove. Svoju neobičnu karijeru započela je radeći u očevoj građevinskoj firmi.

Žena može da se pohvali velikom gomilom obožavalaca koji su oduševljeni njenim video-snimcima i fotografijama sa posla. Međutim, ima i onih koji je otvoreno kritikuju, govoreći da je preslaba ili prespora da bi se bavila tipičnim muškim poslom. I sve samo zato što je sitna žena.

Darsi Ričards ne mari za zlonamerne komentare. Ona im odgovara tako što objavljuje video snimke kako nosi teške predmete i kako se dobro snalazi na svom poslu.

- Mislim da je ovo nešto najdivnije i najprivlačnije što sam danas video.

- Smešno kako postoje ljudi koji vređaju inspirativne, nezavisne i vredne žene koje dobro rade svoj posao - samo su neki od komentara koji se nižu ispod njenih objava.

Prema metro.co.uk, Darsi je jedna od retkih zidara u Velikoj Britaniji.

- Dobijam negativne komentare od ljudi, ali samo od muškaraca. Vide takvu devojku i misle da je ili patetična ili da traži pažnju. Misle da nisam dovoljno jaka za to. Jedan čovek mi je čak rekao da to što radim nije privlačno – navodi metro.co.uk reči 26-godišnje zidarke.

Darsi takođe priznaje da stalno dobija veliku podršku od drugih žena koje kažu da im je ona inspiracija. I muškarci joj pišu veoma pozitivne poruke.

Komentari (0)
Loading