Napustila je posao da bi putovala kroz vreme: Ova žena nije obična DOMAĆICA, a mnoge će iznervirati njeni stavovi!

Vesti 09.03.2022 19:12 0

Mnogi ljudi koji vole klasične stare filmove, a jedna žena ih definitivno obožava

Napustila je posao da bi putovala kroz vreme: Ova žena nije obična DOMAĆICA, a mnoge će iznervirati njeni stavovi!

Printscreen/Instagram

Stari filmovi u nama svakako bude romantična osećanaj, a život deluje nekako sporije i lagodnije.

Katrina Holte je ozbiljno poželela da bude deo 50-ih, a ne samo da je to poželela nego je to bukvalno i učinila. Njen dom i njen životni stil bukvalno prate ovo razdoblje, pa deluje kao da je otputovala kroz vreme.

- Osećam se kao da živim kako sam oduvek želela. To je moj život iz snova i moj muž deli moju viziju -kaže ona.

„Puno je posla. Perem tone suđa, perem i peglam veš, ali volim to i pomaže mi da se brinem o svom mužu i to me čini zaista srećnom.”

 

Njena garderoba je puna boja i prepoznatljivih printova. Sve haljine i suknje su domaće izrade.  Ona punih 10 godina šije odeću.

Katrina priznaje i da je stara duša. „Kada pogledam sve što se sada dešava u svetu, osećam se kao da pripadam nekom lepšem, starijem vremenu“, kaže ona. „Slažem se sa staromodnim vrednostima, smatram da je lepo  biti domaćica, brinuti se o svojoj porodici, negovati ljude u njoj i održavati svoju kuću u odličnom stanju, tako da se svi osećaju opušteno. 

 

„Razgovarala sam sa svojim mužem i rekla sam mu da želim da budem domaćica, a on je rekao da mu je to u redu“, kaže ona. „Bio je fantastičan osećaj kada sam dala otkaz. Sada mogu da radim šta hoću i da vodim svoju kuću kako želim. Sada sam domaćica sa punim radnim vremenom."
 

Komentari (0)
Loading