Usvojio je SIROČE: Ono što se nakon toga DESILO, ostaviće vas u ČUDU!

Vesti 09.03.2022 19:55 0

Porodica ne mora da bude savršena, ali bi trebalo da bude ujedinjena

Usvojio je SIROČE: Ono što se nakon toga DESILO, ostaviće vas u ČUDU!

Shutterstock

Kada je Paul usvojio dete, njegov život se definitivno promenio.Ovu priču inspirisao je čitalac "AmoMame", gde je prvobitno objavljena.

Paul i Kara su oduvek želeli da imaju dete, ali im to nije polazilo za rukom prvih nekoliko godina braka. Odlučili su se za usvajanje. Posle mnogo meseci istraživanja i birokratije, konačno su ga upoznali.Zvao se Rajner, imao je šest godina i od malena je živeo u hraniteljskim porodicama. Konačno je i došao kod njih.

Pol i Kara su znali da mnoga deca imaju poteškoća da se prilagode nakon usvajanja. Pripremili su se na najgore, ali je ovaj period bio prijatniji nego što su očekivali. Uglavnom zato što je to bilo nešto što su toliko dugo želeli. Iako je Rajner bio veoma stidljiv, bio je nestrpljiv da istraži svoj novi dom i pronađe načine da se poveže sa svojim novim roditeljima.

Kada je par poveo Rajnera da upozna Paulove roditelje, novi baka i deda su bili oduševljeni. Gledajući ih, Tijana, Paulova majka, prokomentarisala je koliko Rajner liči na svog novog oca. Paul se na to osmehnuo; delovalo je kao im je porodica zaista bila suđena. Ali Tijana je konstantno ponavljala da dečak liči na njega, zbog čega su svi postali uznemireni.

Dok se Rajner igrao sa Karom i njegovim dedom u dvorištu, Pol je saterao svoju majku u ćošak u kuhinji. Pitao ju je zašto je izgledala uznemireno. Tijana nikada nijeznala da glumi  i znao je da nešto krije. Posle izvesnog pritiska, konačno je popustila. Otprilike šest i po godina ranije, Pol je raskinuo sa svojom tadašnjom devojkom, Belom. Rayišli su ​​se pod užasnim uslovima, a Pol je pokušavao da se oporavi od raskida, čak i mesecima kasnije. Tada se Bela pojavila na pragu njegovih roditelja. 

Bela je rekla Tijani da pokušava da pronađe Pola jer je trudna, ali joj Tijana nije poverovala. Nakon dramatičnog raskida, Tijana je bila sigurna da je ovo trik da primora njenog sina da joj se vrati. Zato je odbila da dalje razgovara sa njom i rekla je Beli da se drži podalje od Pola. Tijana se više nije čula sa Belom, što ju je navelo da veruje da je njena pretpostavka tačna. Ali sada, videvši Rajnera, posumnjala je u sve. Pol je bio šokiran pričom. Nije imao pojma da je Bela ikada bila trudna ili bilo šta što joj se dogodilo nakon što su raskinuli. Pokušala je da ga kontaktira nekoliko puta, ali on nikada nije znao da je to razlog. Uprkos užasnom raskidu, znao je da nikada ne bi izmislila trudnoću.

Odmah je kontaktirao Agenciju za usvajanje i saznao da je Bela zaista njegova majka. Sve je ispričao ženi i ona je bila iznenađujuće smirena.Sada je samo ostao DNK test.

Rezultati su potvrdili njegovu teoriju. Pol je zaista bio njegov sin. 

 


 


 


 
Komentari (0)
Loading