Marija se udala za 40 godina starijeg MUŠKARCA: "Zaljubila sam se u njega kad sam imala 16 godina, niko nema pravo da nas OSUĐUJE"

Vesti 10.12.2022 14:21 0

Upoznala je ljubav svog života još 2015. godine i odmah se susrela sa predrasudama

Marija se udala za 40 godina starijeg MUŠKARCA: "Zaljubila sam se u njega kad sam imala 16 godina, niko nema pravo da nas OSUĐUJE"

Printscreen/TikTok

Marija Eduardo Dijas (23) često se suočava sa kritikama na društvenim mrežama zbog veze sa čak 40 godina starijim muškarcem. Započeli su vezu kada je Marija imala 16, a Nikson Mota 57 godina i sada imaju dete.

Marija kaže da ne može da razume nepoštovanje i osudu sa kojom se njena porodica suočila otkako je napravila TikTok profil i objavila vest o njihovom venčanju i dolasku deteta. „Čak sam zamišljaLA da će to postati viralno, ali na pozitivan način. Sa ljudima koji bi pomislili: "Kakva lepa ljubavna priča...", ali to se nije dogodilo", rekla je Marija za Dejli mejl. „Lako je suditi kada ne znate celu priču. Veoma smo srećni i uspešni, imamo lepu i blagoslovenu porodicu. Niko nema pravo da nas omalovažava. Živela ljubav! Voleti jedno drugo! Prestanite da širite mržnju i zlo", rekla je Marija.


Nikson se takođe suočio sa kritikama, pogotovo što je svoju sadašnju suprugu upoznao kada je bila maloletna. „Ništa od ovoga nam ne smeta. Zajedno smo se suočili sa mnogo gorim stvarima, a Marija je uvek bila uz mene, pomogla mi da prevaziđem sve negativnosti i dala mi snagu da nastavim da se borim. Nisam bogat, iako mnogi kažu da jesam i da Marija želi finansijsku stabilnost. Nikada nije bilo interesa za novac sa njene strane“, rekao je Nikson.
@dudaacrv 7 anos e contando… ♥️♾️🤞🏼✨ Te amo!!! @nixonmotta #casal #trend #tiktok #fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy_ #coldplayconcert #yell #loveyo #amorr #famil ♬ Yellow - Coldplay

Marija je ranije na TikTok-u objavila sada izbrisani video o svom venčanju koji je pregledan više od 10 miliona puta i sakupio hiljade negativnih komentara. „Ovo je tako neprijatno na mnogo različitih načina“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Šesnaest godina? To su efekti normalizacije pedofila u društvu. Ne, nije normalno da skoro starac bude sa devojkom od 16 godina“.

 

Par se prvi put upoznao 2015. godine kada je Nikson radio kao fotograf. Marija mu je poslala poruku na Fejsbuku u kojoj ga je zamolila da fotografiše pevačice u klubu koji je u to vreme vodila. Brzo su se sprijateljili i zajedno išli u bioskop i restorane, sve dok Marija nije shvatila da je zaljubljena u Niksona i sanjala da ga poljubi. Od upoznavanja 2015. godine, par se suočio sa predrasudama svoje porodice i prijatelja koji nisu odobravali vezu. Međutim, neke od ovih tenzija su se spustile nakon što je Marija podržala svog muža tokom njegove dijagnoze raka debelog creva 2018. Mlada žena je rekla da joj je muž bio velika podrška u životu, objašnjavajući da joj je susret sa njim podigao raspoloženje i pomogao joj da prestane da uzima lekove za depresiju, na čemu je njena porodica zahvalna. Marija je rekla da je njen suprug "super tata" i da je bio tu tokom cele trudnoće, a čak je i presekao pupčanu vrpcu njihovoj ćerki nakon porođaja.
 

Komentari (0)
Loading