Hanu je dečko zaprosio na autobuskoj stanici: "Svi mi govore samo jednu stvar, a postoji POSEBAN razlog zašto je to uradio"

Vesti 15.12.2022 08:46 0

Iako je bila prilično zbunjena, postoji poseban razlog zašto je dečko zaprosio baš na autobuskoj stanici

Prosidba

Shutterstock

Hana Dobson je sa dečkom Dominikom šetala ulicom Pilrig u Edimburgu, kada je on izvadio prsten i zaprosio je.

To se zapravo desilo tačno šest godina nakon što se par prvi put sreo na istom mestu.

Govoreći o prosidbi, Hana je rekla: „Moj dečko Dominik i ja smo se upoznali pre pet i po godina na autobuskoj stanici u ulici Pilrig. „Trebalo nam je dosta vremena da smognemo hrabrosti da razgovaramo jedno sa drugim, ali kada smo to konačno uradili, bilo je u autobusu broj 11.

„Danas je on otišao i uredio stajalište gde smo se sreli i zaprosio me. Rekla sam da." Romantični Dominik je autobusku stanicu ukrasio ogromnim vencem i svećama u fenjerima kako bi trenutak bio poseban. Nakon što su čuli da će iskoristiti autobusku stanicu da bi zaprosio deovojku, iz  Lotijan Buses-a je stigla poruka: „Pa, ovo je pošteno zagrejalo naša srca. „Ogromne čestitke Hani i Dominiku od svih iz tima Lotijan, i hvala vam što ste podelili ovaj divan trenutak sa nama. 
 

Ljudi koji su priču ispratili na društvenim mrežama ostali su oduševljeni, a mnogi su morali i da prokomentarišu fantastičnu ideju. 

"Čestitam vam oboje! Kakva divna priča i divan predlog", napisao je jedan komentator. Drugi je dodao: "Ovo je tako dirljivo, ogromne čestitke za vas oboje."

Bili je i onih koji su rekli da odavno nisu čuli ništa lepše, dok su drugi dodali da bi romansa na autobuskoj stanici mogla da bude dobar znak za dug i srećan brak. Jedan komentar je posebno dragocen i glasi: "Čestitam vam oboje. Slično smo se sreli  1975. iza autobusa. U braku smo 42 godine."

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading