Prešla je 4.000 kilometara kako bi upoznala momka, a onda je usledio ŠOK: "Sve je isplanirao, nisam imala petlje da ga pitam, kako ga nije sramota"

Vesti 26.12.2022 10:00 0

Zaljubila se u čoveka a da ga nije nikada videla uživo

Prešla je 4.000 kilometara kako bi upoznala momka, a onda je usledio ŠOK: "Sve je isplanirao, nisam imala petlje da ga pitam, kako ga nije sramota"

Printscreen/TikTok

Danas, retko ko bi se usudio da krene na put dug više od 4.000 kilometara samo kako bi upoznali neku osobu  sa kojom ste dotad komunicirali isključivo onlajn.

Ipak jedna devojka iz  Australije, bila je uverena da čini pravu stvar te se posle višemesečnog dopisivanja sa mladićem s Balija. 

Nakon što ju je pozvo da dođe na odmor kod njega, šminkerka Džes Ostin je odlučila da krene na putovanje ne bi li se našla oči u oči s muškarcem kog je "upoznala" preko aplikacije Hinge.

U jednoj od svojih poruka, muškarac je 29- godišnjakinju pitao da li bi došla na Bali da se upoznaju, što je njoj, kako je otkrila putem TikToka, zvučalo veoma primamljivo.

 

 

Oboje su, inače veoma uzbuđeni zbog konačnog susreta i upoznavanja uživo, počeli da planiraju datume za njeno putovanje. U jednom momentu je konačno došao i taj dan, pa je Džes u svom putovanju provela šest sati a ono što joj je bilo neobično jeste da  se tokom celog dana tokom kog je išla ka Baliju nije čula sa dotičnim dečkom.

Usledilo je ono čemu se nije nadala - odjednom su počele da joj stižu poruke u kojima je on uporno pokušavao da odloži datum upoznavanja, navodeći kako će biti zauzet s prijateljem. Na kraju je samo prestao da joj odgovara i otpratio ju je sa svih društvenih mreža.

Nakon što je shvatila da od veze kojoj se nadala nema ništa i nakon što je rešila da se vrati kući, Džes je shvatila da se njen onlajn partner nalazi na istom letu kao i ona. 

- Da sam imala petlje, sigurna sam da bih ga pitala: "Stvarno, kako te nije sramota?". Ali nisam, pa ću živeti sa tim žaljenjem. Izašao je iz aviona brzo čim smo sleteli, ne osvrćući se, kao da nisam bila iza njega - otkrila je očajna Džes u svojoj objavi, navodeći kako je sigurna da ju je on video, ali da od šoka nije imala snage da reaguje. 

Rekla je da je ubeđena da je sve vreme lagao odakle je, te je zato završio na istom letu ka Australiji kao i ona.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading