Žena hitno odvedena u BOLNICU zbog slepog creva: Ispostavilo se da NIJE bolesna, sve se desilo u SAT vremena

Vesti 05.01.2023 11:41 0

Hana se samo jedno jutro probudila sa bolovima u stomaku i leđima, a njena porodica ju je hitno odvezla u bolnicu, sumnjajući na upalu slepog creva.

Žena hitno odvedena u BOLNICU zbog slepog creva: Ispostavilo se da NIJE bolesna, sve se desilo u SAT vremena

NajŽena/ Ilustracija/ Printscreen/ TikTok

Hana Vajolet (24) je samohrana majka devojčice (4) koja redovno objavljuje sve o iznenadnom rođenju svoje ćerke na TikTok-u. Naime, do 50 minuta pre porođaja nije ni znala da je trudna.

Trudnoća ju je iznenadila jer je sve vreme uzimala kontracepcijske pilule. Objasnila je kako se jednog jutra probudila sa bolovima u stomaku i leđima, a porodica ju je hitno odvezla u bolnicu, sumnjajući na upalu slepog creva. Kada je stigla u Urgentni centar, brzo je postalo jasno da će se poroditi, prenosi The Sun.

- Tata me je ujutru zatekao u kupatilu dok sam se grčila od bolova. Pozvali su hitnu i rekli nam da možda imam upalu slepog creva. Stigli smo u bolnicu i hteli su da mi uzmu krv, ali me je toliko bolelo da to nije bilo moguće - rekla je Hana na snimku.

U bolnici je ubrzo postalo očigledno da će Hana, tada stara oko 20 godina, da se porodi.

- Dolazimo u bolnicu i žele da mi uzmu krv, ali me previše boli da bih ostala mirna. Dve sekunde kasnije mi je pukao vodenjak i tada su mi rekli da imam kontrakcije. Odveli su moje roditelje u drugu sobu da im objasne šta se dešava, da im kažu da će biti baba i deda – kaže on.

Ona dodaje da je tražila da mama bude sa njom tokom porođaja, a tata je ostao u čekaonici i pozvao njenog brata da mu kaže šta se dešava.

- 50 minuta nakon toga rodila sam devojčicu i sada sam samohrana majka zdrave četvorogodišnjakinje - rekla je ona.

 

 

U komentarima ispod javile su se žene koje su prošle kroz slično iskustvo. Uprkos pilulama, zatrudnele su i saznale tek posle nekoliko nedelja.

- Saznala sam u 27. nedelji trudnoće - napisala je jedna.

- I pored pilule, otkrila sam da sam trudna u 34. nedelji - dodala je druga.

Izgleda da je Hana imala mešano iskustvo sa medicinskim timom zaduženim za njenu negu.

- Porodila sam se 50 minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a onda sam morala da provedem dva dana u bolnici sa babicama koje nisu imale podršku - rekla je ona na jednom od prethodnih video zapisa.

Ali na drugom snimku je objavila svoju zahvalnost medicinskoj sestri koja se brinula o njoj.

- Medicinskoj sestri koja je ostala sa mnom sve vreme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomogla na porođaju: Nikada te neću zaboraviti - rekla je ona.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading