Supruga me je savetavala da nađem ljubavnicu: Našao sam TRI devojke za zabavu, a sad nisam u stanju da joj saopštim šta se desilo

Vesti 06.01.2023 23:00 1

U braku su već 33 godine, ali nakon što je njegova supruga izgubila želju za intimnim odnosima, pronašli su drugo rešenje.

seks

Shutterstock

Počeo sam da imam odnose sa tri mlađe žene i bilo je super, ali sada je jedna od njih zatrudnela. Imam ženu sa kojom sam već 33 godine i sada ne znam kako da joj priznam šta se desilo - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njihov brak je bio sjajan, sve dok njegova žena nije ušla u pedesetu. Stvari su se brzo promenile jer više nije želela seks, što je izazvalo velike svađe između njih. Jednog dana, njegova žena je pukla i rekla mu da nađe drugu ženu ako zaista toliko želi seks. - Rekla je da je već neko vreme razmišljala o tome. Seks joj nije bio važan i izgubila je libido.

- Njen predlog mi se činio kao savršeno rešenje, jer nisam želeo da okončam svoj brak. Počeo sam da se viđam sa tri mlađe devojke i bilo je super. Ali onda je jedna devojka otkrila da je trudna. Ona želi da zadrži bebu i ne želi ni da razmišlja o abortusu – nastavio je on.

- Moraćete samo da budete iskreni i da joj kažete da ste, ako ona zadrži bebu, odgovorni za finansijsku i eventualno emotivnu podršku deteta, ali ne i za nju. Bojim se da će joj to biti težak put jer nije lako biti samohrana majka. Ako zadrži dete, moraćete da objasnite stvari svojoj ženi, a možda će vam biti potreban i savet nekog para ako želite da vaš brak opstane, odgovorila je Deidre.


 

Komentari (1)
Loading
Boki 61
07.01.2023 14:16

Kad nećeš ti ima ko hoće. Nisi napravio nikakav zloc in nego bebu. Sad gospodjji saopšti lagano da je kraj. Gaji bebu i poštuj onog ko te hoće.