Bila je prirodna lepotica, pa potrošila silne pare na operacije: Mnogi misle da je preterala i unakazila grudi, a ona hoće da postane NAJPLASTIČNIJA osoba na svetu

Vesti 22.02.2023 08:30 0

Lejsi Vajld (54), majka šestoro dece sa Floride u SAD, tvrdi da je potrošila milion dolara (oko 940.000 evra) na kozmetičke procedure jer želi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda kao "najplastičnija osoba na Zemlji'. Istovremeno, ona upozorava druge žene da to ne rade jer bi ih to moglo koštati života.

Bila je prirodna lepotica, pa potrošila silne pare na operacije: Mnogi misle da je preterala i unakazila grudi, a ona hoće da postane NAJPLASTIČNIJA osoba na svetu

Printscreen/Instagram

Ova 'Barbika od milion dolara', kako je sama sebe nazvala, još nije gotova sa procedurama. Kaže da je postala zavisna od njih. Do sada je, između ostalog, napravila ogromne grudi koje joj pomažu u poslovima rijaliti TV zvezde, modela i glumice u niskobudžetnim filmovima. Planira da ih još malo ispravi.

 

Neke procedure nisu tekle glatko. Recimo, nakon povećanja grudi, jedan od implantata je pukao, pa je živela sa jednom ogromnom dojkom i jednom 'izduvanom' dojkom šest meseci dok nije našla doktora koji bi to popravio.

 


– Sve je kasnilo zbog raznih ograničenja tokom pandemije. Tada sam dotaknuo dno. Planiram da još malo poradim na sebi, ali upozoravam žene da toliki zahvati mogu biti veoma opasna igra. To vas može koštati života, ali i ušteđevine. Može te uništiti i progutati. Plastična hirurgija lako postaje zavisnost i opsesija – rekla je ona.

 


- Pokušajte da ostanete prirodne i verne sebi. Jednom kada postanete ekstremne kao ja, nema povratka - dodala je ona.

Lejsi je priznala da je njen ekstremni izgled imao cenu. - Da bi podržali moja poboljšanja, morali su da mi zašiju svinjsku kožu u stomak. „Takođe, moram da spavam pod uglom od 30 stepeni da se ne bih osećala kao da se gušim“, rekla je ona.

- Planiram još jedan estetski zahvat na grudima. Posle svega kroz šta sam prošla, shvatila sam da još jedna operacija dojke nije samo nešto što želim, već je neophodno da postignem svoje krajnje ciljeve i za sopstvenu bezbednost. Trebaju mi ekspanderi. To će mi omogućiti luksuz da budem veći ili manji bez operacije u budućnosti - otkrila je ona, a prenosi The Star.
 

Komentari (0)
Loading