Par koji je propustio sopstvenu svadbu: "Nismo stigli ni da se pozdravimo sa gostima"

Vesti 26.02.2023 08:30 0

Odmah nakon razmene zaveta, Viktorija i Panav Dža propustili su sopstveno venčanje u Šarlotu u Severnoj Karolini, dok su čekali da budu spašeni iz lifta, koji se zaglavio.

torta

Shutterstock

Naime, nakon ceremonije, i prilikom odlaska u salu za venčanje, zaglavili su se u hotelskom liftu na dva sata, ostavljajući gosta zbunjenu, prenosi NY Post.

- Prošli smo samo nekoliko metara sa liftom i onda se zaglavili. Video sam betonski zid ispred sebe i iza sebe. To nije bilo normalno – rekao je Panav.

- Lift je bio pokvaren i slučajno smo ušli u njega. Ali na svu sreću bili smo zajedno, ne samo jedno od nas - rekla je Viktorija.

Na sreću, mladenci nisu bili sami. Viktorijina sestra i još tri osobe bile su zaključane unutra sa njima. Dok su čekali da budu spašeni, grupa je objavila fotografije mlade i mladoženje kako čuče na podu i dozivaju pomoć. Dva sata kasnije, vatrogasci iz Šarlota bezbedno su podigli grupu od šest ljudi.

- Upregli su me, stavili u nešto i zajedno sa vatrogascem vukli kroz četiri sprata - dodala je Viktorija. Njen muž se priseća trenutka kada se osetio kao špijun: - Rekao bih Džejms Bond ili možda Nemoguća misija - našalio se. Nažalost, spas se desio prekasno da bi stigli na zabavu, ali su se vatrogasci fotografisali sa njima kako bi uhvatili trenutak.



Spašavanje svatova“, napisali su vatrogasci na Tviteru i dodali: „Šest osoba je zarobljeno u hotelskom liftu“. Svih 6 koje su vatrogasci iz Šarlota izvukli na sigurno, bili su deo svadbene zabave. Gospodine i gospođo Dža, nadamo se da je danas početak dugog i srećnog života." Iako je par bio ushićen što je izašao iz fijaska sa liftom, bili su razočarani što su propustili svoj poseban trenutak.

- Nismo uspeli ni da proslavimo, ni da pozdravimo goste. To je ono što me malo rastužuje. Ali naše venčanje je očigledno moralo da se završi ovako – rekla je Viktorija.


Komentari (0)
Loading