Najstilizovanija BEBA: Mala Mila od rođenja nosi samo LUKSUZNE stvari, niko ne sme da je vidi u "neukusnom" izdanju

Vesti 28.02.2023 08:35 0

Mlada majka Liana Olgun (19) ispričala je kako je već potrošila više od 11.300 evra na garderobu svoje 18-mesečne ćerke od njenog rođenja; što i ne čudi s obzirom na to da mala Mila Rouz nikada ne nosi dva puta istu haljinu.

Najstilizovanija BEBA: Mala Mila od rođenja nosi samo LUKSUZNE stvari, niko ne sme da je vidi u "neukusnom" izdanju

Printscreen/TikTok

Odeća devojčice je tako skupa, objasnila je mama, i uvek mora da se slaže sa njenom, a takvu odeću uglavnom kreiraju renomirane i luksuzne modne kuće.


Pošto joj je veoma važno u čemu će devojčica biti viđena, Lijana napominje da je nikada ne bi prikazala u neukusnom izdanju; a kako bi beba uvek bila besprekorno obučena, ona prethodne večeri bira svoje odevne kombinacije.

"Dan nakon što sam saznala da sam trudna sa devojčicom, počela sam da kupujem odeću da joj napunim orman. Uvek se trudim da se lepo obučem kada izađem iz kuće, pa želim isto i njoj. Kupujem i planiram unapred predstojeće sezone", otkrila je ona. Tako da već sada, napominje, ima kombinacije za predstojeće leto ove godine, a polako počinje da kupuje i za sledeću zimu.



- Više volim da oblačim Majlu u neutralne boje, dokolenice sa mašnama i slatke šortseve, a volim i trake i druge ukrase u njenoj kosi - kaže Lijana. A ne voli, ističe, odeću sa likovima iz crtanih filmova, posebno sa prasetom Pepom i šarenim komadima. Kada njena ćerka dobije takve stvari na poklon, kaže mama, ona ih samo prosleđuje...

Ona je procenila da je već potrošila više od 10.000 funti (11.300 evra) na odeću male Mile, pošto devojčica jedva da ima komad jeftiniji od 500 funti, odnosno 560 evra. - Kada izađemo, svi komentarišu njenu odeću i često čujem od ljudi da je Mila, najstilizovanija - rekla je ona. Zato, ističe, 18-mesečna Majla voli da se dotera i često se gleda u ogledalo, očigledno zadovoljna svojim izgledom.
 
Komentari (0)
Loading