Ispovest očajne majke: "Jedva sam čekala da upoznam devojku svog SINA, a ona mi se zgadila"

Vesti 31.03.2023 15:20 0

Mama (56) je rekla da je uzbuđena što je upoznala "ljubav života svog sina", kako je on naziva, ali da je užasnuta načinom na koji je devojka pozdravila nju i njenog muža (58)

Ispovest očajne majke: "Jedva sam čekala da upoznam devojku svog SINA, a ona mi se zgadila"

Shutterstock

Par je bio u vezi godinu dana pre nego što su odlučili da upoznaju roditelje, piše The Sun.

- Doveo ju je na večeru prošlog vikenda. Do sada smo očekivali da ćemo je upoznati s obzirom na to koliko je naš sin bio oduševljen njom i koliko je pričao o njoj. Prema njegovim rečima, ona je savršena i ona je "ta". Došao je taj trenutak.. Izgledala je baš kao na slikama, što je bio odličan početak. Moj sin se smejao od uva do uha, takođe sjajno“, napisala je ona u postu na Reddit forumu.


Pozvani su da uđu i devojka je prihvatila majčin zagrljaj i čvrst stisak ruke svog muža, a zatim je rekla: „Ja sam ta sa kojom tvoj sin ima se*s.

Majka je bila užasnuta i u blagom šoku. Očekivala je da će se njen muž smejati, jer su on i njegov sin obično šaljivdžije, ali i za njega je ovo bilo previše.

- Možda sam konzervativna, ali od svega što je mogla da kaže o mom sinu, ona nam je to rekla? Jedan pogled na moje lice i muž je znao koliko ne odobravam ovo. Možda sam dozvolila da mi očekivanja budu previsoka i nije fer da ih imam, ali ponavljam: od svega što je mogla da kaže roditeljima svog dečka, koje nikada nije upoznala, ona je izabrala to? Sinu je u početku bilo zabavno, ali kada je primetio moju reakciju, lice mu je palo - nastavila je majka.


Uznemirena slikom koja joj je usađena u glavu, majka je ljutito reagovala i rekla devojci da izađe. Tvrdi da je htela još mnogo toga da kaže, ali je na sreću stala. Njen sin nije želeo da ide i insistirao je da joj daju još jednu šansu, ali majci je bilo dosta i bila je osramoćena. Plakala je.

 - Čak se i moj suprug, koji inače uživa u grubim šalama, ovoga puta složio sa mnom. Ali sada se osećam krivom za svoju reakciju i pozvala sam sina da se izvini, ali on nije hteo da odgovori – dodala je ona. Pitala je korisnike Reddita da li preteruje, a oni su brzo pohrlili u komentare da podele svoja razmišljanja.

Jedan korisnik je prokomentarisao: „Ja sam liberalan koliko mogu i zaista ne mogu da shvatim šta je devojka očekivala kako će takav komentar proći?!?“ Drugi je napisao: "Oženjen sam i imam dete, moja tašta očigledno zna da sam imao odnos sa njihovom ćerkom. Broj puta kada sam im pomenuo naš seksualni život je nula." Treći je dodao: "Ovo jednostavno ne stoji kako treba. Rekli ste da je vaš sin bio sav nasmejan kada su stigli i dok nije shvatio da niste bili baš impresionirani. Takođe ste rekli da se tako šalio sa svojim tatom... šanse su da je to bila ideja vašeg sina sve vreme i da je ona samo (nažalost) pristala na to?" 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading